FC Botoșani - Universitatea Craiova 1-0! Victorie mare pe Municipal

FC Botoșani - Universitatea Craiova 1-0! Victorie mare pe Municipal

FC Botoșani a reușit să câștige primul meci al anului 2023, 1-0, în fața Universității Craiova. Meciul a marcat prima victorie a lui Flavius Stoican pe banca echipei noastre. Iată cele mai importante faze ale meciului.

Final de meci! Giedrius Arlauskis a generat un scandal monstru în drumul spre vestiare, supărat că un copil de mingi a întârziat o repunere din 6 metri. În încăierarea generală care s-a iscat în fața intrării în tunelul care duce spre vestiare, arbitrul Radu Petrescu a acordat un cartonaș roșu și un cartonaș galben. 

Min. 81: Șutul deviat al lui Rivaldinho este reținut fără mari probleme de Eduard Pap.

Min. 74: Vătăjelu a trimis pe lângă poartă dintr-o lovitură liberă de la mare distanță.

Min. 70: La cealaltă poartă, Alexandru Crețu a trimis puțin pe lângă vinclu cu o lovitură de cap!

Min. 69: Alin Șeroni a fost aproape de un euro-gol, dar șutul său din voleu s-a dus puțin peste poarta lui Arlauskis!

Min. 54: Scandal între jucătorii celor două echipe după ce Rivaldinho l-a lovit cu cotul pe portarul Pap în urmărirea unei mingi trimise în adâncime. Ambii au fost avertizați de arbitrul Radu Petrescu. 

Min. 53: Replica oltenilor! Portarul Pap a intervenit excelent la șutul puternic trimis de Nistor, cu piciorul stâng, de la distanță.

Min. 51: Moldovenii au ratat prima ocazie a reprizei secunde! Zabou a șutat slab, mult pe lângă poartă, din marginea careului de 16 metri.

A început repriza secundă!

Finalul primei reprize!

Min. 45+4: Markovic șutează cu interiorul piciorului drept la colțul lung, dar mingea este deviată de un adversar și se duce peste poartă.

Min. 36: GOL FC BOTOȘANI! Sebastian Mailat s-a trezit cu mingea în față în 7 metri, poziție centrală, după o deviere a unui adversar, și a șutat din prima cu piciorul drept, sub bara porții apărate de Arlauskis!

Min. 24: Zabou a scăpat singur cu portarul, dar a fost blocat exact în momentul șutului de către Găman. Moldovenii au cerut penalty, dar arbitrul Radu Petrescu a dictat fault în atac. 

Min. 12: O nouă ocazie ratată de FC Botoșani! Zabou a șutat pe lângă poartă de la mare distanță.

Min. 11: Replica moldovenilor! Șutul lui Mailat a fost deviat în corner de Găman.

Min. 2: Prima ocazie a meciului! Dan Nistor a șutat slab, mult pe lângă poartă, de la circa 12 metri, poziție centrală, fără marcaj.

A început meciul!

Echipele de start:

FC Botoșani: 1. Pap - 14. Mboko, 3. Mutombo, 32. Șeroni, 30. Țigănașu - 4. Ivanov, 6. Dican, 99 Zabou - 77. Dragu, 10. M. Roman II, 26. Mailar

Rezerve: 82. Ureche, 19. Patache, 33. E. David, 93. Pinson, 9. Golofca, 17. S. Kamara, 11. M. Roman, 8. E Florescu, 80. Cărăușu

Antrenor: Flavius Stoican

Universitatea Craiova: 87. Arlauskis - 23. Căpățăînă, 25. Găman, 3. Mitrea, 5. Vătăjelu - 4. A. Crețu, 6. V. Screciu - 16. D. Nistor - 24. Roguljic, 20. J Markovic, 9. A. Ivan

Rezerve: 21. L. Popescu, 27. Martic, 34. R. Silva, 8. Mateiu, 37. Danciu, 7. Cîmpanu, 31. Ișfan, 17 Rivaldinho

Absenți: Bancu, Baiaram (accidentați)

Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Municipal (Botoşani)

Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) / Arbitru VAR: Barbu Marian (Făgăraş), Arbitru AVAR: Vornicu Adrian (Iaşi)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
74

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
56

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
63

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...