FC Botoşani transferă un atacant din Franţa!

Atacantul lateral format la academia lui Lille semnează un contract pe trei ani.

Jaly Mouaddib (22 de ani) va semna cu FC Botoşani. Fostul jucător de flanc drept al celor de la Angers este noul jucător al moldovenilor.

FC Botoşani ajunge la 10 transferuri în această perioadă de mercato. Jaly Mouaddib este cea mai nouă achiziţie a echipei antrenate de Mihai Ciobanu.

Jucătorul a evoluat în sezonul trecut la echipa a doua a celor de la Angers, în liga a 4-a franceză.

20 de meciuri a bifat Mouaddib în liga a 4-a din Franţa pentru Angers B, partide în care a marcat două goluri şi a oferit două pase de gol, relatează gsp.ro.

Francezul a mai evoluat pentru echipa secunda a celor de la LOSC Lille dar şi pentru US Avranches. A bifat şi o apariţie pentru echipa naţională U19 a Franţei.

Botoşani are două puncte după primele patru etape şi se află pe locul 15 în campionat, singura echipă sub formaţia din Botoşani în clasament fiind Dinamo Bucureşti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț AJOFM Botoșani: În atenția agenților economici!

astăzi, 19:42

„Pentru accesarea contului dumneavoastră din PULS este necesară setarea unei parole folosind link-ul: puls.anofm.ro și adresa de e-mail la care aveți acces (dacă ați avut un cont in SEMM) ...

Proiect USR: Imobilele pentru care s-au folosit 30% materiale reciclate nu vor mai plăti impozite locale 3 ani!

astăzi, 18:52

Proiectul are ca scop îmbunătățirea semnificativă a gestionării, reciclării și valorificării acestor deșeuri în România. Inițiativa vine ca răspuns la nevoile urgente de a...

Sistemul informatic de monitorizare electronică, implementat și la nivelul județului Botoșani!

astăzi, 17:50

Monitorizarea se va realiza automat, fără intervenție umană, sistematic și exclusiv pe teritoriul României, asupra unor dispozitive electronice, pe baza identificatorului acestora și &icir...