FC Botoșani și-a prezentat noul antrenor! Cine e „alesul” lui Valeriu Iftime

FC Botoșani și-a prezentat noul antrenor! Cine e „alesul” lui Valeriu Iftime

FC Botoșani și-a prezentat oficial noul antrenor, după ce Mihai Teja a plecat de la echipă.

Așa cum a anunțat și patronul clubului, Valeriu Iftime, de banca tehnică a Botoșaniului se va ocupa Mihai Ciobanu (62 de ani), antrenor care deține licența PRO și care a fost „principal” în acte la formația din Moldova în „mandatul” lui Marius Croitoru.

FC Botoșani l-a prezentat oficial pe Mihai Ciobanu prin intermediul unui comunicat oficial, postat pe rețelele de socializare.

Mihai Ciobanu, noul antrenor de la FC Botoșani

„Mihai Ciobanu, noul antrenor principal al echipei FC Botosani! 

Clubul nostru anunță că Domnul Mihai Ciobanu, care era Coordonator la Centrul de formare, va prelua funcția de antrenor principal al formației noastre. Va fi ajutat pe banca tehnica de Alin Bejan, Alin Bordeanu, Stelian Isac și Andrei Patache.

Dumnealui a mai antrenat echipa FC Botosani in perioada 2005-2007 pe cand aceasta juca in Divizia B, iar intre 2019 - Iunie 2022 a fost antrenorul nostru cu licenta Pro.

Mihai Ciobanu a mai antrenat echipele Dacia Unirea Braila, Delta Tulcea, Gloria Buzau, Olimpia Rm. Sarat, FCM Dunarea Galati, precum si tineretul clubului de fotbal Otelul Galati.

Le uram mult succes atat lui Mihai Ciobanu, in noua sa pozitie, cat si staff-ului sau tehnic, si le dorim cat mai multe realizari!”, se arată în comunicatul emis de FC Botoșani.

După pauza provocată de Cupa Mondială din Qatar, FC Botoșani va înfrunta FCSB, pe 1 decembrie, într-o restanța din etapa a șasea. Ulterior, tot în acest an, moldovenii vor înfrunta Farul Constanța (Superliga), FCSB (Cupa României), CFR Cluj (Superliga) și FCSB (Superliga, meciul contând pentru retur), conform ProSport.ro.

FC Botoșani se află pe locul 12 în Superliga, cu 20 de puncte strânse în primele 17 etape.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
6

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
21

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
201

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...