FC Botosani s-a reunit cu 18 jucatori! FULOP x 2 si alti jucatori noi! Vezi cine pleaca! FOTO, VIDEO
SPORT

FC Botosani s-a reunit cu 18 jucatori! FULOP x 2 si alti jucatori noi! Vezi cine pleaca! FOTO, VIDEO
Jucatorii de la FC Botosani s-au reunit, miercuri dupa-amiaza, in incinta Stadionului Municipal, dupa o pauza scurta. 

Fotbalistii au revenit din vacanta si dupa cateva zile de acomodare vor pleca in primul cantonament, cel de la Gura Humorului. In prima zi de antrenament s-au prezentat 18 jucatori, printre care Loránd Fülöp (18 ani), fratele mai mic a lui Istvan, venit de la Sepsi Sfantu Gheorghe, dar si Catalin Golofca (revenit de la Rapid CFR Suceava), Claudiu Juncanaru (revenit de la Bucovina Pojorata),Danut Munteanu (revenit de la FC Baia Mare) precum si Alexandru Musca, atacant venit de la Dacia Unirea Braila.

De la reunire au lipsit Matulevicius, Dimitrov si Iliev, care au fost invoiti de club, precum si antrenorul Leo Grozavu, care urmareste cativa jucatori. Nu s-a prezentat nici Petre Ivanovici, jucator care se afla in ultimele 15 zile de contract cu FC Botosani si care are oferte de la alte cluburi din straintate.

La reunirea lotului s-a prezentat si Attila Hadnagy, care a venit sa-si ia ramas bun de la colegi si de la staff-ul tehnic si administrativ, acesta semnand deja cu echipa de liga secunda Sepsi Sfantu Gheorghe.

Primii doi jucatori de care FC Botosani s-a despartit chiar la reunire sunt Vlad Bujor, Flavius Cuedan si Marius Tomozei.




























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
25

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
37

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
60

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...