FC Botosani ramane cu picioarele pe pamant: "Meciul de la U.Cluj va fi unul foarte dificil"

FC Botosani ramane cu picioarele pe pamant: "Meciul de la U.Cluj va fi unul foarte dificil"

 Hadnagy, marcatorul golului din tur  Ionut Tabultoc

In anul 2014, FC Botosani a obtinut 5 victorii, dintre care 4 pe teren propriu, si doua infrangeri, la Sageata Navodari si la Steaua Bucuresti.

Urmeaza o noua deplasare grea pentru botosaneni, la Universitatea Cluj, formatie care a inceput foarte bine returul, aflandu-se pe locul cinci in clasamentul meciurilor disputate in 2014, cu 11 puncte.

"Este o echipa foarte buna si mergem acolo sa jucam cat mai bine. Speram sa scoatem un punct sau sa castigam. Pentru noi e un meci foarte important. Nu noi ii ingropam daca vom castiga, se ingroapa ei singuri. Va fi un meci foarte dificil", a declarat golgheterul botosanenilor, Attila Hadnagy.

Acesta a mai spus ca dupa meciul de la Navodari, cu Sageata, atunci cand FC Botosani a facut un meci foarte slab, pierzand cu scorul de 1-0, i-a fost foarte tare frica de retrogradare, insa au urmat meciuri bune si rezultate pe masura.

"Cum am inceput la Sageata, sincer, mi-a fost frica de retrogradare, dar dupa, usor, usor, ne-am revenit si este bine", a incheiat Hadnagy.

Partida dintre Universitatea Cluj si FC Botosani va avea loc luni, 14 aprilie, la ora 18:30, si va fi in direct pe Digisport 1 si Live-Text pe Stiri.Botosani.ro. In tur, cele doua echipe au remizat, scor 1-1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
82

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
147

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
24

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...