FC Botoșani pleacă în cantonament sub comanda lui Andone, motivul pentru care Iftime a renunțat la Antalya!

Dintre echipele din SuperLiga, nouă se vor pregăti în Antalya, iar șase pe plaiurile natale, în timp ce Spania a fost aleasă de CFR Cluj ca destinație pentru cantonamentul de iarnă.

FC Botoșani pleacă în cantonament sub comanda lui Andone, motivul pentru care Iftime a renunțat la Antalya!

Jucătorii de la FC Botoșani vor avea de disputat două meciuri în perioada de verificare, primul dintre acestea împotriva celor de la FCU Craiova.

FC Botoșani se va reuni pe data de 4 ianuarie, urmând să plece într-un cantonament la București, sub comanda noului antrenor Bogdan Andone.

Pentru că vremea este caldă în această perioadă, conducerea clubului a decis să nu mai meargă în Antalya, ci să râmână în țară.

Nu este singura echipă care a decis să desfășoare pregătirea în România. Farul Constanța, Poli Iași, Oțelul Galați, FC U 1948 Craiova și UTA au făcut același anunț.

FC Botoșani va disputa două meciuri amicale în perioada de verificare. Primul meci este programat pe data de 12 ianuarie, împotriva celor de la FCU Craiova, iar al doilea meci ar urma să se dispute următoarea zi, adversarul fiind încă nestabilit.

În cadrul rundei a 22-a din SuperLiga, pe 21 ianuarie 2024, FC Botoșani va întâlni pe teren propriu echipa CFR Cluj.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
157

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
38

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
53

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...