FC Botosani pierde un jucator de baza! Martinus pleaca in AUSTRALIA! Reactia conducerii! FOTO, VIDEO
SPORT

FC Botosani pierde un jucator de baza! Martinus pleaca in AUSTRALIA! Reactia conducerii! FOTO, VIDEO
Meciul dintre FC Botosani si Concodia Chiajna a fost ultimul disputat in Liga 1 pentru mijlocasul olandez Quenten Martinus, care in partida de sambata seara a primit nota 6 din partea jurnalistilor sportivi. 

Martinus a primit o oferta de nerefuzat in Australia, iar duminica dimineata si-a facut bagajele si a plecat in Olanda, urmand ca de acolo sa plece la noua sa echipa.

Contactat telefonic de Stiri.Botosani.ro, presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, a confirmat plecarea lui Martinus, precizand ca negocierile sunt pe ultima suta de metri. 

"Acum e plecat in Olanda si vedem maine care e treaba. Sunt sanse mari sa plece in Australia, insa nu va pot spune acum echipa. Suntem pe finalul negocierilor si va incasa si FC Botosani o suma de bani. El se afla in ultimele doua luni de contract cu noi si e bine ca macar incasam ceva pe el. Martinus este un jucator cu o calitate foarte buna, din pacate nu a fost constant in toate meciurile. Una peste alta a fost un jucator cu mare calitate, insa putea mult mai mult. A venit oferta asta exceptionala pentru el si din punct de vede financiar. Ne era de ajutor, dar am zis ca trebuie sa incercam sa scoatem cheltuielile care le-am facut cu el, avand in vedere ca in vara era liber.", a declarat Cornel Sfaiter.

Quenten Martinus, Iin varsta de 25 de ani, a bifat 49 de meciuri in Liga 1, reusind sa marcheze 7 goluri, fiind co-autor la alte 11 goluri ale botosanenilor. 

Mijlocasul botosanenilor a fost dorit si de Steaua Bucuresti, insa transferul a picat, dupa ce olandezul nu s-a inteles cu conducerea ros-albastrilor.
 
FOTO cu Martinus in meciul cu Chiajna:
















 

 

Spune-ne opinia ta