FC Botoșani nu mai vrea emoții în sezonul viitor, transferă un argentinian în compartimentul central! (Foto)

FC Botoșani nu mai vrea emoții în sezonul viitor, transferă un argentinian în compartimentul central! (Foto)

 Bogdan Andone  

FC Botoșani s-a salvat la mustață de la retrogradare în sezonul încheiat de curând, trecând de CS Mioveni în barajul de menținere în prima ligă.

Moldovenii au anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că l-au transferat pe mijlocaşul central argentinian Gaston Manuel "Chapi" Romano.

Romano a evoluat ultima dată în liga secundă portugheză, pentru formaţia OS Belenenses.

În vârstă de 26 de ani, fotbalistul crescut de către River Plate a mai jucat pentru formaţii precum Huracan II (Argentina), Espinho, CF Estrela (ambele din Portugalia) şi Taranto (Italia).



”Mult succes, Chapi, și cât mai multe împliniri în tricoul nostru!”, este mesajul cu care l-au întâmpinat reprezentanții FC Botoșani.

Acesta este al doilea transfer anunţat de botoşăneni pentru sezonul viitor, după cel al portarului Eduard Pap (Oţelul Galaţi). De asemenea, fundaşul central Daniel Celea şi fundaşul dreapta Romario Benzar şi-au prelungit contractele.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu pe zeci de hectare de culturi dintr-o localitate din Botoșani, au intervenit pompierii! (Video)

Vineri, 28 Iunie 2024
617

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere. Aceștia au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extin...

Ce pericole ne pândesc dacă ne rezervăm vacanțele pe internet!

Vineri, 28 Iunie 2024
98

Una dintre cele mai mari platforme de rezervare a cazării anunță că au crescut tentative de fraudă online cu 900%. Cel mai frecvent, oamenii sunt păcaliți să își dea datele de pe cardur...

Peste 10.000 de locuri scoase la concurs de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, filială și la Botoșani!

Vineri, 28 Iunie 2024
281

Absolvenții de liceu au la dispoziție 4.150 de locuri la buget și 4.012 locuri cu taxă. Dintre locurile la buget, 101 locuri sunt alocate pentru absolvenți de licee din mediul rural, 30 pentru et...