FC Botosani mizeaza pe stranieri in retur! Dorrego si Zivkovici vor fi stalpii apararii!

FC Botosani mizeaza pe stranieri in retur! Dorrego si Zivkovici vor fi stalpii apararii!

 Silvio Dorrego  

FC Botosani si-a schimbat aproape tot lotul in pauza de iarna si fata de turul campionatului cand a fost singura echipa din Liga 1 care a jucat 100 % in campionat cu jucatori romani, din retur clubul botosanean va miza pe experienta strainilor.

Dupa atacantul macedonean Aco Stoykov, mijlocasul lituanian Aurimas Vertelis si fundasul leton Deniss Ivanovs, FC Botosani i-a transferat si pe sirbul Milos Zivkovici si uruguayanul Silvio Emiliano Dorrego, ultimii doi fiind fundasi.

Milos Zivkovici are 29 de ani, evoluează pe postul de fundaş şi a evoluat de-a lungul carierei la formaţiile sârbeşti FK Radnicki Niş, Zeleznicar Niş, Sindelic Niş, Novi Pazar, Jagodina, Metalac Gorjnij Milanovac, la gruparea macedoneană Rabotnicki şi în Belarus, la FC Gomel. Ultima echipă la care a evoluat a fost FK Radnicki Niş.


Silvio Emiliano Dorrego Coito are 27 de ani, evoluează pe postul de fundaş central şi a jucat de-a lungul carierei doar în ţara natală, la CS Cerrito, CA Rentistas, CA Progreso şi Juventud de las Piedras.

Pe langa acestia au ajuns la FC Botosani romanii Ciprian Danci (mijlocas), Sergiu Oltean (fundas) si David Lazar (portar).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
315

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...