FC Botosani invinge cu 4-0 pe CFR Cluj si termina campionatul pe locul 9 - FOTO
SPORT

FC Botosani invinge cu 4-0 pe CFR Cluj si termina campionatul pe locul 9 - FOTO
FC Botoşani a încheiat sezonul cu o victorie clară în faţa lui CFR Cluj, scor 4-0.

Dornici să-şi ia revanşa după eşecul cu ardelenii din turul play-out-ului, 0-6, botosanenii au început meciul în forţă, şi Hadnagy a luat la ţintă bara transversală. Patru minute mai târziu, Marc nu a reuşit să se opună la şutul lui Ivanovici, care a deschis scorul.

Botoşaniul a mai marcat o dată până la pauză, prin golgheterul Cabrera, ajuns la a 11-a reuşită pentru echipa lui Leo Grozavu. Tot gazdele au ieşit mai decise de la cabine - Hadnagy, la probabil ultimul său meci în tricoul ros-alb-albastrilor, a dus scorul la 3-0.

Petrucci şi-a trecut în cont cea mai mare ocazie a clujenilor. Scăpat singur cu portarul, italianul nu a reuşit să-l învingă pe Pleşca.

Cu 7 minute înainte de final, gazdele au fost aproape de autogol, dar mingea a lovit bara. Popovici a stabilit scorul final, 4-0, si FC Botoşani a încheiat play-out-ul pe locul 3 (locul 9 la general), peste rivalii din Gruia.

Pentru echipa lui Grozavu, a fost a treia oară în play-out când a marcat minimum 4 goluri într-un meci pe teren propriu.





























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
40

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
378

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...

Calendar ortodox: Credincioșii sărbătoresc astăzi a treia zi de Paști!

astăzi, 07:15
35

În această zi, oamenii obișnuiesc să meargă la biserică, pentru a participa la slujbă, sărbătorind Învierea Domnului, apoi vizitează cimitirele, pentru a aprinde lumânări c...