FC Botoșani - Hermannstadt 2-2. Rămânem „lanterna roșie”

FC Botoșani a remizat în duelul cu Hermannstadt, iar elevii lui Dan Alexa termină etapa pe ultimul loc în campionat.

Botoșani a început bine meciul și a deschis scorul prin Drole, în minutul 22 al meciului. Câteva minute mai târziu, în minutul 29, Hermannstadt egala prin Paraschiv.
Același Paraschiv o ducea pe Hermannstadt în avantaj în minutul 45+12, după ce Gabriel Iancu marcase în minutul 40, dar golul a fost anulat de arbitri după consultarea VAR.

David Gabriel, fotbalistul "U21" din echipa lui FC Botoșani, egala în minutul 53, marcând primul său gol în Superligă. Din minutul 67, FC Botoșani a rămas în 10, după eliminarea lui Drole.

Nici Hermannstadt nu a încheiat meciul în 11 oameni: Mino Sota a fost eliminat după ce a luat două cartonașe galbene, în minutele 66 și 90+2.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani e ultima în Superligă, cu patru puncte, având două în spatele lui Poli Iași. Hermannstadt e pe locul 8, cu 9 puncte în 7 partide. Etapă viitoare, FC Botoșani are derby la Iași, cu Poli.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...

Campioană primită acasă cu aplauze! ”Suntem mândri și recunoscători!” (Foto)

astăzi, 08:43

Joi, 26 septembrie, la Primăria Darabani, Andrada Moroșanu a primit recunoașterea comunității, nu doar prin aplauze și cuvinte, ci și printr-o plachetă de excelență și promisiunea unui titl...