FC Botoșani - FC Argeș 1-0! Mailat aduce încă o victorie

FC Botoșani s-a impus în duelul cu FC Argeș, jucat pe "Municipal" în această seară. Sebastian Mailat a marcat din golul victoriei.

Fazelei meciului:

min. 90+5: Fluier final.

min. 63: Gol FC Botoșani! Servit excelent în careu de Dragu, Mailat finalizează cu un șut din cădere, la colțul lung, fără nicio șansă pentru portarul oaspeților.

min. 60: Mailat accelerează în flancul stâng, pătrunde în careu și șutează la colțul scurt, dar nu-i poate pune probleme lui Micle.

min. 45+3: Piteștenii răspund prin Calcan, care reia cu latul la capătul unei scheme din lovitură de la colț, dar mingea lovește bara. Pauză pe stadionul din Botoșani.

min. 28: Prima ocazie a partidei le aparține moldovenilor. Dican reia cu capul mingea centrată dintr-o lovitură liberă din apropierea porții, dar nu nimerește ținta.

min. 6: Schimbare la FC Botoșani. Mutombo se accidentează grav și părăsește terenul de joc pe targă, locul său fiind luat de Șeroni.

min. 1: Începe meciul.

FC BOTOȘANI: Ducan - Petro, Mutombo, Pius, Țigănașu - Ivanov, Florescu, Dican - Dragu, J. Tallo, Mailat
REZERVE: Pap, Șeroni, Patache, Sadiku, Cioiu, A. Burlacu, Pinson, M. Roman II, S. Camara
ANTRENOR: Flavius Stoican

FC ARGEȘ: Micle - Tofan, Turda, Dobrosavlevici, B. Da Silva, Rizzi - Jakolis, Njike, Biai - Calcan, Garita
REZERVE: Micu, Moisie, Jobello, Koubemba, M. Colli, G. Crețu, B. Hanne, D. Bertrand, I. Șerban
ANTRENOR: Bogdan Argeș Vintilă

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...