FC Botosani este suparata pe arbitraje: "Trei accidentati, un penalty si un cartonas rosu la Timisoara. Sper sa avem parte de un arbitraj echidistant cu Steaua"

FC Botosani este suparata pe arbitraje: "Trei accidentati, un penalty si un cartonas rosu la Timisoara. Sper sa avem parte de un arbitraj echidistant cu Steaua"
Antrenorul echipei FC Botosani s-a plans de arbitrajul din ultima partida de campionat de la Timisoara, atunci cand botosanenii au avut un penalty clar, dupa un fault asupra lui Hadnagy, dar si atunci cand Scutaru nu a fost eliminat, dupa ce l-a lovit pe Neziri intentionat.
Vreau sa trag un semnal de alarma. Vad ca se practica in fotbalul romanesc, ca atunci cand apare un joc important pentru o echipa, apar diferiti oameni din conducerile echipelor pe la televiziune si se plang ca nu au avut arbitraje corecte, sa puna o presiun suplimentara. Botosaniul nu a facut-o niciodata, dar sper ca prin vocea mea sa fie lumea mult mai atenta. De fiecare data cand se analizeaza jocul Botosaniului, de fiecare data impotriva noastra se gasesc tot felul de....ca au fost penty-uri., ca au fost eliminari, in schimb atunci cand vine vorba sa se vorbeasca si despre fazele impotriva noastra nu se face. Imi pare rau sa spun acest lucru, dar la Timisoara nu am beneficiat de cel mai bun arbtitraj. Am avut un penalty clar la Hadnagy, care ne-a fost refuzat, apoi o intrare mult peste limita regulamentului la Neziri, am, iesit cu trei jucatori accidentati de pe teren si nu s-a intamplat nimic.", a spus Leo Grozavu.
Tehnicianul botosanenilor spera ca in meciul cu Steaua sa aiba parte de un arbitraj bun si vrea ca lumea fotbalului sa fie mai atenta si cu FC Botosani, chiar daca este o echipa mica.
"Vom juca cu Steaua şi sper să avem parte de un arbitraj echidistant iar cel mai bun să învingă. Chiar dacă suntem FC Botoşani, nu cred că trebuie să fim trataţi diferit. Că noi suntem din nordul ţării sau dintr-o provincie mai puţin bogată. Ar trebui să fim trataţi şi noi la fel ca toate celelalte echipe. În alte părţi, cum plânge cineva, imediat primesc tot felul de bonificaţii. Nu este treaba mea cine va fi delegat la meciul cu Steaua. Vreau să fie lumea fotbalului mai atentă şi la Botoşani pentru că nu suntem o echipă venită de pe lună. Dacă noi nu facem scandal, asta nu înseamnă că trebuie să fim trataţi altfel. Văd că a devenit o obişnuinţă ca Botoşaniul să fie ciupită. Am avut suficiente ocazii să ne plângem şi noi, nu am făcut-o şi nu s-a luat nicio măsură. Vreau să beneficiem de un arbitraj echidistant, a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
333

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
355

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
214

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...