FC Botosani este cu salariile la zi! Jucatorii si-au primit banii inaintea meciului cu Poli Iasi!
SPORT

FC Botosani a fost in centrul unui scandal in presa nationala, dupa ce jucatorii s-au plans au intarzieri salariale si nu se mai pot concentra la meciuri.

FC Botosani este cu salariile la zi! Jucatorii si-au primit banii inaintea meciului cu Poli Iasi!

Presedintele clubului botosanean, Cornel Sfaiter, a declarat pentru Stiri.Botosani.ro ca salariile au fost achitate inaintea meciului cu CSM Poli Iasi, insa cu toate acestea echipa a fost invinsa cu scorul de 1-0. Sfaiter a mai precizat ca jucatorul care a dat acea declaratie anonima in Gazeta Sporturilor este un fotbalist fara caracter.

"Noi in acest moment suntem la zi din punct de vedere contractual. Este adevarat ca am intarziat. S-a platit un singur salariu in perioada de Paste, dupa care celelalte doua salarii le-am achitat inaintea meciului cu CSM Poli Iasi. Era data scadenta pe 30 martie si am platit in mai. Le-am spus ca urmatoarea rata o vor incasa in perioada 1-10 iulie. La momentul acesta mai avem niste prime restante, dar nu sunt sume mari pentru ca nu am avut victorii importante. Eu le-am si spus ca alta era situatia daca eram acum pe locul 7, in locul Iasului, desi si cei de la Iasi au restante financiare. Cu exceptia celor de la Voluntari, cred ca nicio echipa nu este la zi cu platile.

Daca am fi fost pe locul 1 in Play-Out gaseam o solutie mult mai rapida de a achita salariile. Era si varianta cu banca. Jucatorii au motivat ca nu au avut banii si nu s-au putut concentra, dar astea sunt niste chesti... .Cam dure declaratiile alea anonime aparute in presa. Noi nu ne-am batut joc de nimeni si Botosaniul nu a ramas niciodata dator la niciun jucator. Noi nu am avut litigii cu jucatorii. Am platit totul si nu au fost jucatori care sa plece fara bani de la Botosani. Toata lumea a avut de pierdut cu acest scandal, pentru ca s-a creat tensiune. Sunt urate astfel de declaratii anonime. Sunt chestiuni care trebuia sa ramana in interiorul clubului, dar asta este. Pe noi ne-au afectat foarte mult"
, a declarat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani.

FC Botosani joaca in aceasta seara, in deplasare, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, meci ce va avea loc de la ora 20:30.

 

Spune-ne opinia ta