FC Botoșani - Dinamo, 2-1, în IMAGINI! Botoșănenii urcă pe locul 3 in Liga 1
FOTOREPORTAJ!

FC Botoșani - Dinamo, 2-1, în IMAGINI! Botoșănenii urcă pe locul 3 in Liga 1
Botosaniul a invins cu scorul de 2-1 pe Dinamo si urca pe locul 3 in Liga 1, la un punct in spatele celor de la Craiova, care joaca astazi cu Steaua Bucuresti si cu doua puncte peste Viitorul, care joaca tot astazi cu Astra.

Lovitura de start a meciului a fost data de Ilie Nastase, prezent la stadionul Municipal la invitatia lui Cornel Sfaiter. Dupa bara lui Roman, din minutul 8, dar si bara lui Maric din minutul 21, a venit autogolul lui Romera din minutul 22. Dimitrov a centrat de pe partea dreapta pana la Elek, iar acesta a recentrat in careu, insa Romera a trimis cu capul in plasa. 

FC Botosani a dominat clar prima repriza, atat prin posesie (51 %-49 %), cat si prin ocazii de gol (6-3). 

Imediat dupa pauza dinamovistii au iesit mai ambitionati de la vestiare, iar Dorin Rotariu a marcat pentru 1-1, in minutul 52, in urma unui corner. Acelasi Rotariu a primit o pasa in fata, in minutul 64, insa s-a grabit si a sutat in bratele lui Iliev.

In minutul 70 vine faza controversata a meciului, cand centralul Lucian Rusandu dicteaza penalty, dupa un duel intre Elek si Palic. Fostii arbitri Ion Craciunesc si Constantin Zotta au spus clar ca nu a fost penalty, in timp ce jurnalistul Andrei Vochin crede ca lovitura de la 11 metri a fost acordata corect. 

Vasvari a transformat lejer penalty-ul si a dus scorul la 2-1. FC Botosani putea sa mareasca avantul in minutul 91, atunci cand Astafei l-a deschis bine pe Matulevicius, acesta a scăpat singur cu Brănescu, a șutat spre colțul lung, dar Maric a respins de pe linia porții.

Scor final 2-1 si FC Botosani se mentine in fruntea clasamentului Ligii 1.
 















































































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
307

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
444

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
575

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...