FC Botosani, din ce in ce mai activa in mediul online! Fan Shop pentru suporteri! FOTO

FC Botosani, din ce in ce mai activa in mediul online! Fan Shop pentru suporteri! FOTO
FC Botosani era printre putinele echipe din Liga 1 care nu aveau pagini oficiale pe Twitter si Instagram, retele de socializare din ce in ce mai populate de romani. 

Clubul botosanean avea cont pe Facebook ( http://facebook.com/fcbotosani ), iar de la finalul lunii ianuarie sunt activi si pe celelalte doua retele, Twitter ( http://twitter.com/fc_botosanisi Instagram ( http://instagram.com/fcbotosani ). In plus, fanii echipei botosaneni au fost tinuti la curent cu tot ce se intampla in cantonamentul din Antaltya, fiind postate fotografii de la antrenamente, meciuri, dar si detalii despre echipa de start si multe altele.

Pe pagina de Facebook, FC Botosani are aproape 13.500 de fani, in timp ce pagina de Twitter este urmarita de 50 de persoane, dupa doar cateva zile de la deschidere, iar pe Instagram sunt 54 de persoane.

PAGINA DE FACEBOOK:


PAGINA DE INSTAGRAM:
 

PAGINA DE TWITTER:



FAN SHOP pentru suporteri!

Suporterii FC Botosani, dar si colectionarii, au solicitat in nenumarate randuri deschiderea unul "fan shop" online sau in oras, pentru ca acestia sa poata cumpara articole promotionale cu insemnele clubului. 

Se pare ca asteptarea a luat sfarsit, pentru ca FC Botosani va deschide in curand un magazin dedicat suporterilor, de unde acestia vor putea cumpara tricouri, cani, fanioane si esarfe cu sigla ros-alb-albastra.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
164

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
171

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
251

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...