FC Botoşani dezavantajată de FRF

Conducerea tehnică a echipei FC Botoşani se consideră dezavantajată de decizia Federaţiei Române de Fotbal care a decis prelungirea turului cu încă două etape din retur. Tehnicianul botoşănean, Leo Grozavu e nemulţumit în primul rând datorită faptului că formaţia pe care o pregăteşte nu are un teren practicabil şi în plus sunt destul de multe probleme de lot. `Pe mine personal mă deranjează că s-au mai dăugat încă două etape din retur. Cred că am fost prima echipă din eşalonul doi care a început pregătirea atât de devreme şi s-a acumulat o stare de oboseală, au fost multe jocuri amicale, trei stagii de pregătire şi nu este uşor. Sunt avantajate echipele care au început mai greu şi care acum pe final de campionat şi-au revenit. Eu nu pot comenta dacă se impunea această decizie, dar e deranjant faptul că de fiecare dată se i-au hotărâri fără să întrebe şi competitoarele. În toate ţările civilizate este un sistem competiţional în care ştii de acum ce va fi la anul, dar la noi nu ştii azi ce faci mâine`, a conchis Leo Grozavu. (S.B.)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 280 de copii din Botoșani au susținut examenele Cambridge Young Learners of English - sesiune YLE organizată la Cambridge Star (Foto)

Monday, 30 June 2025

Sâmbătă, 28 iunie 2025, centrul Cambridge Star a fost plin de emoție, curaj și pași mici către un viitor mare. Peste 280 de copii din Botoșani cu vârste între 8 și 12 ani au ...

Sporul pentru condiții vătămătoare, plafonat la 300 de lei brut. Peste 1 milion de bugetari sunt afectați!

Monday, 30 June 2025

Guvernul a adoptat în şedinţa de luni ordonanţa care plafonează sporul pentru condiții vătămătoare la suma de 300 de lei brut. Decizia afectează direct veniturile a peste 1 milion de an...

Echipa USV, formată din trei botoșănence, a luat Premiul Special la faza națională a unui concurs dedicat creării de produse alimentare! (Foto)

Monday, 30 June 2025

În perioada 19–21 iunie a.c., o echipă de studenți de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a participat la cea de-...