FC Botoșani - CFR 1-0! Victorie uriașă împotriva unei echipe ce avea victorii pe linie

FC Botoșani - CFR 1-0! Victorie uriașă împotriva unei echipe ce avea victorii pe linie

Campioana României a cedat primele puncte în acest sezon, la Botoșani, după ce Kage a înscris în a doua repriză. Astfel, revenirea lui Dan Petrescu pe bancă este încununată cu un eșec, primul pentru CFR Cluj în acest sezon. 

Ardelenii rămân lideri în clasament, cu 21 de punct, la patru puncte distanță de Rapid. De cealaltă parte, Botoșani reușește să rupă seria de două meciuri consecutive fără victorie și o învinge și pe CFR Cluj, după ce a remizat cu FCSB și a câștigat și cu Universitatea Craiova.  

Iată cele mai importante faze: 

FINAL  

Min. 82: OCAZIE CFR Cluj! Bordeianu îl încearcă pe Pap cu un șut puternic de la distanță, dar portarul e atent și respinge în lateral.  

Min. 71: GOOOOOL BOTOȘANI! Herve Kage deschide scorul cu o lovitură de cap, după o preluare din apropierea punctului cu var.  

Min. 56: Braun greșește o pasă către Pap, Debeljuh preia în careu, dar este blocat bine de portar.  

Min. 53: Botoșani e periculoasă prin Petkovski, care caută să profite de respingerea greșită a lui Burcă, însă lobul său nu reușește să îl păcălească pe Bălgrădean.  

Min. 46: A început a doua repriză! 

PAUZĂ 

Min. 27: Ongenda cade la marginea careului după un fault dur al lui Culio. 

Min. 13: OCAZIE Botoșani! Tigănașu primește în colțul din stânga al careului de 16 metri și încearcă un voleu puternic, dar trimite puțin peste poarta lui Bălgrădean! 

Min.1: A început meciul! 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concursul de jurnalism „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D) și-a desemnat pentru a șaptea oară câștigătorii

Marţi, 28 Septembrie 2021
236

Emoție și mult suspans la festivitatea de premiere a concursului de jurnalism pentru copii și adolescenți „Botoșani, Orașul Meu Drag” (B.O.M.D.), aflat anul acesta la cea de-a VII-a ...

SHARE HERITAGE, finalizarea unui proiect transfrontalier de succes

Marţi, 28 Septembrie 2021
222

Asociația Grupul de Acțiune Locală “Valea Bașeului de Sus”, cu sediul în orașul Săveni, județul Botoșani, anunță finalizarea proiectului “Rediscover our cultural heritage through ...

Dezastru evitat de pompierii dorohoieni

Marţi, 28 Septembrie 2021
171

Un incendiu izbucnit la un depozit de furaje, a fost stins, luni seară, înainte să producă pagube materiale însemnate pentru două familii din satul Corjăuți, comuna Hilișeu – ...