FC Botosani are motive de INGRIJORARE! CSMS Iasi, Viitorul si Pandurii au castigat meciurile de astazi! CLASAMENT

FC Botosani are motive de INGRIJORARE! CSMS Iasi, Viitorul si Pandurii au castigat meciurile de astazi! CLASAMENT

   gsp.ro

...........................................................
Formaţia lui Edward Iordănescu, Pandurii Targu Jiu, a invins cu scorul de 3-1 pe Steaua, in utimul meci al etapei a 21.


Pandurii a deschis scorul în minutul 37, după ce Mihai Roman i-a luat faţa lui Varela şi a împins în poartă o minge venită de pe partea stîngă de la Pintilii. Gorjenii au marcat şi al doilea gol al întîlnirii în minutul 57, cînd Arlauskis a ieşit la 20 de metri de propria poartă şi Shalaj l-a lobat perfect.

Steaua a reuşit golul de onoare în minutul 67, după o lovitură liberă executată perfect de Gabriel Iancu de la 25 de metri. Ultima reuşită a partidei a purtat semnătura lui Eric, care a marcat în minutul 95 din penalty. Gabriel Tamaş a fost cel care a provocat lovitura de la 11 metri după ce l-a faultat în careu pe Nistor.

După acest meci, gorjenii au urcat pe locul 9 în campionat, cu 25 de puncte, în timp ce roş-albaştrii rămîn lideri, cu 47 de puncte, la 7 lungimi peste ocupanta locului 2, Petrolul Ploieşti.

CSMS Iaşi a învins Astra pe propriul teren, scor 1-0
 
Astra este fără succes pe teren străin din 24 august, cînd a cîştigat cu 2-0 în Giuleşti, după care au urmat 5 remize şi două înfrîngeri, inclusiv cea de azi. Giurgiuvenii au început mai bine şi Chiţu a avut prima mare ocazie de gol, după reluarea cu capul din 6 metri pe centrul porţii, acolo unde era plasat bine Grahovac.

Golul a venit cu 14 minute înainte de final, cînd Iulian Bădic a primit o minge de pe partea dreaptă, a preluat şi l-a executat pe Lung Jr.

După acest meci, CSMS Iaşi a urcat pînă pe locul 8, cu 24 de puncte, şi este mai aproape ca oricînd de un loc ce-i poate permite să joace în competiţiile europene. Astra este abia a patra în Liga 1, cu 35 de puncte.

CFR Cluj - Viitorul 1-2

Viitorul s-a impus pe terenul lui CFR Cluj, scor 2-1, şi i-a afundat şi mai rău pe ardeleni în subsolul clasamentului. Formaţia lui Gheorghe Hagi a deschis scorul după 26 de minute de joc, atunci cînd Bănel Nicoliţă a executat perfect o lovitură de colţ, Tănase a deviat, iar Henrique a împins mingea în plasă din 3 metri.

Clujenii au egalat în minutul 39, după o lovitură liberă executată pe jos de Chanturia, reuşind să-l surprindă pe Albuţ. Viitorul a preluat imediat conducerea, două minute mai tîrziu, cînd Răzvan Marin, fiul fostului fotbalist Petre Marin, a marcat după o fază amuzantă.

Florin Tănase a încercat de două ori să marcheze în aceeaşi fază, dar tot de atîtea ori a lovit bara.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
180

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
953

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
470

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...