FC Botoșani anunță că a mărit plafonul salarial la 50 la sută pentru a face transferuri de calitate. ”Am fost vai de mama noastră!”

FC Botoșani s-a reunit în urmă cu câteva zile, iar sub comanda lui Bogdan Andone nu s-au mai regăsit apărătorul lateral Radoslav Dimitrov, mijlocașul Ioan Filip și atacanții Reagy Ofosu și Margiotta.

FC Botoșani anunță că a mărit plafonul salarial la 50 la sută pentru a face transferuri de calitate. ”Am fost vai de mama noastră!”

La capitolul sosiri, botoșănenii au rezolvat mutările portarului Eduard Pap și fundașului stânga, Michael Pavlovic, dar conducerea lucrează în continuare la campania de achiziții.

Contactat de către ProSport pentru a vorbi despre situația clubului pe care îl conduce, Valeriu Iftime a garantat că botoșănenii nu vor mai comite aceleași erori ca cele din vara anului trecut, atunci când patronul moldovenilor consideră că el a fost omul care a greșit din start strategia echipei.

„Vă garantez că nu vom mai începe așa de slab campionatul, iar eu în vara și în toamna anului trecut nu știam pe unde să mă mai ascund după ce în 20 de etape FC Botoșani nu bătuse pe nimeni în campionat. Iar începutul slab de campionat nu i s-a datorat lui Marius Croitoru, ci mie personal. Chiar dacă el a făcut pregătirea de vară cu FC Botoșani, totuși tot eu am fost principalul vinovat.

Să știți că Marius Croitoru e un antrenor bun, cu el am avut la echipă cele mai mari performanțe ale acestui club, dar contează foarte mult și marfa care i se pune la dispoziție. Lucrul ăsta o să conteze mult pentru Croitoru și la FCU, dar acolo sunt convins că Mititelu îi va asigura un buget care să îi permită lui Croitoru să atace promovarea cu jucători de valoare.

Iar eu i-am pus la dispoziție lui Croitoru în vara anului trecut o marfă proastă, mai ales că mi se accidentase și Mailat. În perioada aia eu nu prea mai aveam de gând să continui în fotbal și am decis să aduc jucători la Botoșani pentru Liga 1 cu salarii de până în 5.000 de euro. I-am zis lui Croitoru să se încadreze într-un buget salarial de maximum 5.000 de euro lunar la jucători.

Iar, dacă aduci jucători la prima ligă cu 3.000-3.500 de euro salarii pe lună, păi să fiți convinși că de banii ăștia o să ai și rezultate. Și așa s-a întâmplat. Am fost vai de mama noastră. Acum am decis să ridic și eu bugetul salarial și suntem undeva cu salariile la jucători pe la 7.000-8.000 de euro pe lună, pentru a putea face transferuri mai bune. Cu salarii de 3.000-3.500 de euro nu aduceam deloc jucători buni de Liga 1″, a încheiat Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Taxa pe lux” în România. ANAF anunță cum vor fi impozitate casele şi maşinile!

astăzi, 10:19
81

„Taxa pe lux” a intrat în vigoare şi casele/apartamentele mai scumpe de 500.000 de euro trebuie declarate la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) până la fina...

Doliu în sănătatea botoșăneană: „Colegii aveau cuvinte de laudă la adresa ei... și pacienții o apreciau, și aparținătorii”

astăzi, 09:50
851

Cristina-Iuliana Siminiceanu a activat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” în cadrul Centrului de Sănătate Mintală pe funcția de psiholog. A plecat l...

(P) 10 lecții memorabile despre bani pe care părinții ar trebui să le predea copiilor lor înainte de adolescență

astăzi, 09:40
47

Sunteți profesorul numărul unu al copilului dvs în ceea ce privește chestiunile legate de bani. În caz contrar, cineva va deturna această șansă și îi va înșela în...