FC Botosani a transferat un fost dinamovist!

FC Botosani a transferat un fost dinamovist!
FC Botosani a realizat primul transfer din perioada de vara. Botosanenii au adus in lot un fost jucator al celor de la Dinamo Bucuresti, care in sezonul trecut a fost rezerva intr-un meci din Liga 1 disputat la Botosani.

Este vorba despre fundasul bistritean Sergiu Homei, fostul fotbalist al celor de la Corona Brasov, ramas fara echipa dupa ce aceasta a retrogradat si s-a desfiintat. Acesta a fost rezerva in meciul castigat de FC Botosani pe Municipal cu scorul de 3-1.

Homei a facut vizita medicala la Iasi alaturi de lotul pregatit de Leo Grozavu si sambata va debuta la FC Botosani in partida cu FC Tiraspol.



Sergiu Homei s-a născut la data de 6 iulie 1987 și este un produs al școlii de fotbal din Salonta. A debutat la Progresul Bistrița Năsăud, după care a trecut la Universitatea Cluj. Homei și-a început cariera de profesionist la vârsta de 17 ani, jucând în Liga a II-a pentru FC Liberty Salonta, castigându-și locul de titular în a doua parte a sezonului. Liberty a terminat pe primul loc in acel an, dar UTA Arad a cumpărat locul acesteia în Liga I, după ce retrogradase în Liga a III-a.

A fost cumpărat de Marius Vizer, pentru 25.000 de euro, și a ajuns în Ungaria, la echipa Sopron. A fost transferat la Dinamo București în anul 2007 de la echipa maghiară, Matev Sopron, patronată de Marius Vizer, prieten cu Cristian Borcea (președinte la clubul bucureștean), pentru suma de 100.000 euro.

A debutat în Liga I bifând toate cele 90 de minute în returul cu FC Argeș. Nu a evoluat în cupele europene deoarece nu a putut să fie inclus pe lista UEFA din motive tehnice. În sezonul 2008-2009, Homei a jucat in 4 partide consecutive pentru Dinamo, incluzând derby-ul in fața lui Rapid București.

A fost împrumutat de Dinamo la FC Politehnica Iași, Gloria Bistrița sau Unirea Urziceni, iar ultima oara a jucat la ASA Targu Mures si Corona Brasov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
187

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
960

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
477

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...