FC Botoșani a ratat play-off-ul. „Dacă ajungeam acolo, iar spuneau că sunt vârf de atac în echipa de duhovnici a lui Gigi”

FC Botoșani a ratat play-off-ul. „Dacă ajungeam acolo, iar spuneau că sunt vârf de atac în echipa de duhovnici a lui Gigi”

FC Botoșani a remizat cu Sepsi în SuperLiga și s-a îndepărtat de locurile de play-off. Valeriu Iftime a precizat ironic că se află în echipa de duhnovici a lui Gigi Becali.

FC Botoșani a obținut doar o remiză pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1 în etapa 26 din SuperLiga. Valeriu Iftime a mărturisit în ultima ediție a emisiunii Fanatik Superliga că Flavius Stoican nu a fost inspirat când a alcătuit echipa de start, iar șansele la play-off s-au diminuat semnificativ.

FC Botoșani nu a reușit să câștige pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi, mai mult decât atât, moldovenii au fost conduși de echipa lui Cristiano Bergodi. Valeriu Iftime rămâne cu speranță pentru calificarea moldovenilor în play-off, însă este conștient că șansele sunt infime.

„Pentru noi a fost un rezultat prost. Eu nu cred că Sepsi e o echipă atât de bună încât să mă bată. Am avut niște șanse, n-am jucat foarte bine, poate nici Flavius Stoican nu a fost cel mai inspirat. A început cu nu știu câți fundași centrali sau cum a gândit dânsul. 

În orice caz, eu sunt trist dacă ne gândim la play-off, pentru că șansele sunt 00,1% de a mai fi acolo. Nu e sfârșitul lumii cu subiectul ăsta, dar mergem mai departe. Undeva în suflețelul meu, ca orice om care trăiește cu speranță și cu gânduri frumoase, bineînțeles că mai sper. Eu sper să bat ”U” Cluj, sper să bat  FC U Craiova. Să bat tot și să ia bătaie toți”, a declarat Valeriu Iftime, la Fanatik Superliga.

Valeriu Iftime rămâne încrezător și speră că FC Botoșani să se claseze pe primele locuri în play-out pentru o eventuală participare în cupele europene.

„Bine că nu sunteți în play-off pentru că iar începea circul, că iar țineți cu Gigi Becali. Că iar vă dați cu FCSB la o parte și muriți cu alții. O să fie, glumind, un bine că nu sunteți în play-off. Iftime, vârful de atac în echipa de duhovnici a lui Gigi Becali”, a spus Iftime.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
49

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
245

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...