FC Botosani a facut instructie cu Chiajna, castigand cu scorul de 5-1! Vezi cine sunt marcatorii! GALERIE FOTO
SPORT

FC Botosani a facut instructie cu Chiajna, castigand cu scorul de 5-1! Vezi cine sunt marcatorii! GALERIE FOTO
FC Botosani a castigat cu 5-1 meciul cu Concordia Chiajna, primul din etapa a 23-a din Liga 1, ajungand astfel la patru victorii consecutive.

Golurile botosanenilor au fost marcate de Ngadeu (14) - a marcat cu capul in urma unui corner, Vasvari (21) - a executat o lovitura libera de la 35 de m, Martinus (30 si 75) - ambele goluri le-a inscris de la un metru din fata portii si Ivanovici (90) - l-a driblat pe Matache si a marcat cu poarta goala.

Pentru oaspeti a punctat Cristescu, cu cinci minute inainte de final. Dupa acest rezultat, FC Botosani urca pe locul 9, cu 26 de puncte, in timp ce Chiajna este pe 12, cu 17 puncte.

Pentru Botosani, aceasta a fost a patra victorie consecutiva. In ultimele patru runde, Botosaniul a adunat 12 puncte, in timp ce in primele 19 adunase doar 14.

Echipele de start:

FC Botosani: Plesca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte - Bordeianu, Vasvari, Cabrera - Fulop, Martinus, Hadnagy
Rezerve: Iliev, Patache, Plamada, Cucu, Ivanovici, Neziri, Popovici

Concordia Chiajna: Matache - Barboianu, Voineag, Sirghi, Tincu - Cristescu, Lazar, Giurgiu, Pana - Constantinescu, Pena
Rezerve: Iacob, Dina, Purece, Lung, Ion, Tara, Gradinaru





































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
390

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
532

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
644

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...