FC Barcelona a strălucit în derby-ul cu Real Madrid, scor 4-0! Liverpool a umilit-o la Man. City - VIDEO
SPORT

FC Barcelona a strălucit în derby-ul cu Real Madrid, scor 4-0! Liverpool a umilit-o la Man. City - VIDEO
Barcelona a dat de pămînt cu Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu. Catalanii n-au avut nici un fel de emoție și au învins categoric, scor 4-0.

Suarez a deschis scorul după doar 11 minute, iar Neymar a făcut 2-0 cu 6 minute înainte de pauză din assistul lui Iniesta. Mijlocașul spaniol și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor imediat după pauză (53). Același Suarez a închis tabela în minutul 74 din pasa lui Jordi Alba.

Real a terminat meciul în 10 oameni după ce Isco a fost eliminat în minutul 84. Este primul succes al Barcelonei la cel puțin 4 goluri în fața lui Real Madrid pe Santiago Bernabeu după cel din mai 2009, cînd catalanii s-au impus cu 6-2.

Între timp a fost o diferență mai mare între cele două echipe, însă pe Camp Nou. În noiembrie 2010, Barcelona se impunea și mai clar, 5-0. În urma acestui scor, Barcelona se distanțează în fruntea clasamentului.

Catalanii au 30 de puncte, în timp ce Real Madrid e pe 2, cu 24 de puncte. Poate cădea pe locul 3 dacă Atletico va cîștiga la Sevilla, cu Betis.
Manchester City - Liverpool 1-4
Mîna lui Jurgen Klopp începe să se vadă la Liverpool, care a dat recital cu Manchester City chiar pe terenul acesteia. "Cormoranii" s-au impus clar, scor 4-1.

După doar 32 de minute Liverpool avea 3-0 grație autogolului lui Mangala (7), dar și reușitelor lui Coutinho și Frimino din minutele 23 și 32, care și-au servit reciproc balonul. Sergio Aguero a mai redus din diferență în minutul 44 din pasa excelentă de la Kolarov.

Nici în a doua repriză lucrurile nu au mers mai bine pentru City, care a mai încasat o lovitură, în minutul 81, de această dată de la Skrtel. Liverpool a urcat pe locul 9 după acest succes, cu 20 de puncte dup 13 etape. Manchester City e pe 3, cu 26 de puncte, la egalitate cu Arsenal, care și ea a pierdut azi cu WBA, scor 1-2.

Lider e Leicester, care are 28 de puncte. Singura înfrîngere a acesteia a fost cu Arsenal. Manchester United e pe locul 2, cu 27 de puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
425

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
582

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
686

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...