FC Argeș – FCSB în runda 27 a campionatului, astăzi, de la 20:30

FC Argeș – FCSB în runda 27 a campionatului, astăzi, de la 20:30

Cei de la FCSB își doresc în mod clar victoria, pentru a micșora distanța față de prima poziție din clasament. Dacă la sfârșitul etapei cu numărul 26 din Superligă aceștia ocupau locul 3 cu un număr de 48 de puncte, remiza cu Universitatea Craiova (scor 1-1) și victoria constănțenilor din partida cu UTA Arad (scor 1-0) îi scoate de pe podium, la 10 puncte mai puțin decât favorita de pe locul 1, FC Farul Constanța.
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Deși FC Argeș ocupă doar locul 14, cu o înfrângere în fața celor de la CFR Cluj (scort 3-1), Leo Strizu, antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor, este de părere că îi așteaptă un meci dificil:
„Ne așteaptă un meci greu, vrem să facem uitat rezultatul cu Craivoa. Mergem doar la victorie, cu toate că întâlnim o echipă incomodă. Întâlnim o echipă condusă de un atrenor tânăr, care spre satisfacția mea l-am avut ca jucător. Un jucător cu un profil ofensiv, ceea ce am văzut și la echipele pe care le-a antrenat. În principiu, îi place foarte mul construcția și jocul deschis și face în așa fel încât să ducă echipa pe o construcție ofensivă cu o posesie foarte bună. La meciul de mâine nu știu dacă poate face așa ceva, cred că va avea o tactică defensivă, dar indiferent ce va pregăti el, pe noi ne intereseasză doar victoria”, a declarat acesta la conferința de presă care a avut loc înaintea partidei cu FC Argeș. (sursa www.sport.ro)

În tur, FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, după cele două goluri marcate de Compagno și un gol al lui Cordea, în timp ce pentru piteșteni au înscris Calcan și Garita.
Echipa antrenată de Marius Croitoru nu a mai câștigat un meci în campionat de la finalul lunii octombrie, când a obținut victoria în fața celor de la UTA Arad în deplasare.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Argeș - FCSB, echipe probabile:

FC Argeș: 1. Straton - 70. Jakolis, 95. Zebici, 5. Turda, 22. Rizzi - 4. Meza Colli, 6. Njike - 10. Calcan, 44. Bassong, 20. G. Crețu - 14. Garita
Rezerve: 12. Micu, 7. Boubacar, 11. Jobello, 23. M. Constantin, 24. Bertrand, 26. Moisie, 28. Koubemba, 43. Brendon, 88. Mimito
Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovici - 18. Edjouma, 8. Șut, 27. Olaru - 7. Fl. Coman, 96. Compagno, 10. Oct. Popescu
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 17. I. Cristea, 19. Omrani, 24. Nikolov, 28. Pantea, 80.Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

FC Argeș – FCSB se va disputa astăzi, de la 20:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Alina Sopu

Degustare exclusivistă cu Daniel Haidarli și Artech Wine (galerie foto)

Joi, 28 Martie 2024
1160

Sub îndrumarea managerului Artech Wine, Daniel Haidarli, seara de 27 martie a reunit la Society membrii Ordo Equestris VINI Europae - Scaun Cavaleresc Botoșani – Dorohoi dar și iubitorii...