FC Argeș - FC Botoșani 0-1! Victorie mare

FC Argeș - FC Botoșani 0-1! Victorie mare
FC Botoșani a câștigat duelul cu FC Argeș. Trupa lui Marius Croitoru a dat lovitura în minutul 43, prin Edjuma, după o primă repriză controlată de argeșeni. Iată cele mai importante faze ale meciului: 
 
Minutul 67 - Ocazie importantă pentru FC Botoșani! Realdo Fili sprintează singur spre poartă, însă șutul său este respins de pe linia porții de Tofan. 
A început repriza secundă!  
Pauză! 
Minutul 43 - GOL FC Botoșani! Ongenda centrează în careu din corner, iar Seroni preia cu capul, iar Edjouma împinge mingea în poartă. 
Minutul 26 - Ocazie mare pentru FC Argeș! Fatai șutează puternic de la 25 m, iar mingea trece puțin pe lângă vinclul porții.  
Minutul 6 - Ocazie importantă pentru FC Botoșani! Ongenda îi trimite o pasă foarte bună lui Santos care scapă singur cu portarul, dar trage pe lângă poartă.  
 
A început partida!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
2

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
25

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
72

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...