Fanii Legiei, dezamagiti dupa victoria la limita cu FC Botosani: "Asteptarile au fost mari. In toate clasamentele românii sunt mult peste polonezi"

Fanii Legiei, dezamagiti dupa victoria la limita cu FC Botosani: "Asteptarile au fost mari. In toate clasamentele românii sunt mult peste polonezi"

   legia.com

Chiar daca echipa lor s-a impus cu scorul de 1-0 in meciul de aseara cu FC Botosani, fanii Legiei Varsovia s-au aratat dezamagiti de rezultat si la finalul partidei si-au apostrofan favoritii.

Antrenorul Henning Berg a spus la conferinta de presa ca FC Botosani este printre primele cinci echipa din Polonia si chiar daca a terminat clasamentul in Romania pe locul 8 nu-i poate domina complet.

"Am jucat un meci bun si spre deosebire de rival ne-am creat unele situații. Rezultatul de 1: 0 este bun, dar puteam să marcam chiar cinci goluri. Botosani este echipa in top 5 cluburi din Polonia, dar vom merge in Romania sa ne revansam pentru aceste ratari. Știu că fanii nu sunt mulțumiți de jocul nostru. Au plătit bilet și au dreptul de a-și exprima opinia.  Faptul că am jucat cu echipa de pe locul 8 în România, nu înseamnă că-i putem domina complet. Așteptările au fost mari. Trebuie să respectăm opoziția acestei țări, pentru că în toate clasamentele românii sunt mult peste polonezi. Am realizat un rezultat bun și am avut șansa de a fi chiar mai bine.", a spus Henning Berg.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
101

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

astăzi, 08:34
138

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză. Nu este...

Sancțiune dură pentru dinamovistul care l-a accidentat pe Romario Benzar!

astăzi, 08:16
234

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a anunțat marți o serie de sancțiuni disciplinare, printre care cea mai severă a fost dictată dinamovistului Hakim Djamel Abdallah....