Exclusiv: Un antrenor de 33 de ani, în cărți pentru preluarea FC Botoșani! Cine e favoritul lui Valeriu Iftime

FC Botoșani a rămas fără principal după ce Marius Croitoru a părăsit echipa. După plecarea lui, ar putea veni un antrenor de doar 33 de ani.

Dragoș Militaru a plecat de la Chindia Târgoviște după doar câteva luni, deși are o victorie și două egaluri după trei meciuri. În spatele deciziei ar sta noul președinte al retrogradatei din prima ligă, dar se pare că antrenorul ar putea ajunge în prima ligă.

Valeriu Iftime îl apreciază pe acesta încă de când era antrenor la Unirea Dej și chiar a vrut să îl pună principal în iarnă, după plecarea lui Mihai Teja. A fost refuzat atunci.

Se pare că acum discuțiile au fost reluate. Sursele știri.botoșani.ro anunță că există discuții între FC Botoșani, Dragoș Militaru și impresarul acestuia. Rămâne de văzut dacă acestea vor avea o finalitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au năvălit în Centrul Vechi, ce constatări au făcut! (foto)

astăzi, 19:19

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, între orele 18.00-02.00, a fost desfășurată o razie, cu efective mărite, pe raza orașului municipiului Botoșani și a comunelor arondate Secțiil...

Șeful IȘJ Botoșani, mesaj către directori în condițiile meteo anunțate. „Am făcut un apel...”

astăzi, 18:30

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat deja că școlile din zonele afectate de fenomenele meteorologice vor fi închise. În acest sens, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar ge...

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...