EUROPA LEAGUE: Performanţă remarcabilă a Astrei cu West Ham

EUROPA LEAGUE: Performanţă remarcabilă a Astrei cu West Ham
Marius Șumudică și-a făcut bine lecțiile înaintea meciului cu West Ham și Astra a terminat la egalitate meciul din prima manșă a turului trei preliminar din Europa League contra "ciocănarilor", scor 2-2.

Englezii au deschis scorul în minutul 23, cînd Valencia a primit o centrare perfectă de la Payet. Giurgiuvenii au ripostat prin Budescu, care a luat o acțiune pe cont propriu, dar atacantul din acest meci al lui Șumudică a fost oprit de Zarate, scrie gsp.ro.

"Ciocănarii" au majorat diferența prin același Zarate, care a fost și cel mai activ jucător. Argentinianul și-a luat inima în dinți și a pornit ca din tun de la 30 de metri. Destinația finală a fost în poarta lui Silviu Lung Jr.

Jocul s-a rupt pentru englezi în minutul 58, cînd Collins a luat al doilea galben pentru un fault la Budescu și a fost trimis la cabine. Trupa lui Șumudică n-a renunțat la luptă și cu 20 de minute înainte de final Boldrin a readus speranțele în tabăra formației din România cu un șut superb de la 22 de metri.

Golul care o face pe Astra să plece cu capul ridicat din Anglia a venit în minutul 82. Takayuki a trimis o centrare în spatele liniei defensive a englezilor, Ogbonna a sărit la cap și l-a indus în eroare pe portarul Adrian, mingea ducîndu-se în poartă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
50

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
203

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
77

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...