Eroii zilei, în meciul dintre FCU Craiova și FC Botoșani, au fost medicii de pe Ambulanță!

Medicii de pe Ambulanță prezenți la meciul dintre FCU Craiova și FC Botoșani, scor 2-0, sunt eroii zilei în fotbalul românesc.

Eroii zilei, în meciul dintre FCU Craiova și FC Botoșani, au fost medicii de pe Ambulanță!

   Foto: gsp.ro

În minutul 59:30 al meciului din Bănie, portarul Ionuț Gurău a ieșit decis pe o centrare. A prins mingea, dar l-a busculat și pe Gabriel Mutombo, fundașul central al celor de la FC Botoșani.

Francezul în vârstă de 26 de ani a rămas comoționat pe gazon. Fotbaliștii care au remarcat incidentul n-au apucat să facă prea multe semne spre margine, scrie Gazeta Sporturilor.

Cronometrul arăta 59:39 când medicii de pe Ambulanță ajunseseră deja lângă Mutombo. Imediat, și echipa medicală a Botoșaniului și-a făcut apariția.

Au trecut alte 5 secunde până Ambulanța a fost pregătită în spatele porții lui FCU Craiova.

Intervenția ca la carte și într-un timp record, doar 9 secunde, a făcut ca Gabriel să își revină. Cei 1.250 de spectatori, numărul oficial anunțat de organizatori, au aplaudat revenirea fotbalistului pe gazon. Mutombo a dus meciul la bun sfârșit.

Aplauzele fanilor merită îndreptate și către medicii de pe Ambulanță!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
163

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
924

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
450

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...