Emotii pentru Pro Volei Botosani!

Emotii pentru Pro Volei Botosani!
Emotii pentru voleibalistele botosanene care sambata, 2 octombrie 2010, incepand cu ora 13.00, vor sustine primul meci din Campionatul National de Volei, divizia A1. Pro Volei Botosani va intalni pe teren propriu formatia CV 2004 Tomis Constanta.

Meciul se va disputa la sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" Botosani, organizatorii sperand ca botosanenii sa vina in numar cat mai mare, pentru a sustine sportivele care si-au propus ca obiectiv clasarea pe un loc superior in cadrul campionatului national.

Misiunea nu este deloc usoara, daca tinem cont de faptul ca adversara de maine a fetelor, CV 2004 Tomis Constanta, este vicecampioana sezonului trecut, echipa constanteana urmand sa reprezinte Romania in Liga Campionilor.

Meciul de sambata va fi transmis in direct pe internet, de Live.Botosani.ro, inregistrarea evenimentului fiind disponibila ulterior pe portalul Live Botosani. 

 


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
11

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
29

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
140

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...