Emil Săndoi: „Fac un apel la public să vină în număr cât mai mare”

Emil Săndoi: „Fac un apel la public să vină în număr cât mai mare”

 Emil Sandoi  Sport Botosani

Antrenorul echipei naţionale de tineret susţine că înfrângerea din Letonia a fost doar un accident şi că elevii săi se vor revanşa în meciul cu Insulele Feroe.

Tricolorii mici se pregătesc să spele ruşinea din meciul disputat vineri în Letonia şi spun că astazi se va vedea o altă faţă a echipei naţionale. Emil Săndoi, antrenorul principal al naţionalei de tineret susţine că echipa şi-a revenit după acea înfrângere şi că în momentul de faţă este pregătită pentru meciul cu Insulele Feroe programat să se dispute astazi începând cu ora 14.00 pe stadionul Municipal din Botoşani.

Este un joc foarte, foarte important pentru noi. Venim după un duş rece, nemeritat dacă analizăm jocul disputat. Trebuie să depăşim momentul greu prin care am trecut şi să ne adjudecăm cele trei puncte. Adversarii vin după o înfrângere în Rusia, unde au pierdut 2-0. Nu trebuie să uităm că au produs o mare surpriză în momentul în care au învins Rusia în Feroe. La această categorie de vârstă nu există jocuri dinainte câştigate indiferent de adversar, a spus Emil Săndoi, antrenorul echipei naţionale de tineret.

Eu am încredere în băieţii noştri şi sper să fim mult mai realişti pe faza defensivă şi să nu mai facem greşeli şi să fim mult mai inspiraţi în faţa porţii. Sper într-un joc bun, într-o victorie şi îmi doresc ca publicul care vine la stadion să ne susţină din primul şi până în ultimul minut. Este foarte important pentru moralul acestor jucători tineri. Fac un apel la public să vină în număr cât mai mare şi să încurajeze echipa, afirmă tehnicianul.

Schimbări în primul 11

Pentru partida cu Insulele Feroe Emil Săndoi intenţionează să facă unele înlocuiri în formula de start. Unul din cei înlocuiţi va fi goalkeeperul Silviu Lung Jr. care a comis mai multe greşeli în partida din Letonia. Nu putem spune că vor fi schimbări majore la meciul de astazi. Totuşi fondul nostru de jucători nu este unul atât de mare. Noi trebuie să ne încadrăm în anumite categorii de vârstă. Automat omogenitatea la nivelul echipei U21 nu este atât de mare. Sunt jucători chemaţi de puţin timp la naţională şi e foarte greu să stabileşti anumite automatisme într-un timp, a mai spus Săndoi.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
1

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
22

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
49

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...