Elevii lui Dumitru Bolborea sunt convinşi că numai greşeala arbitrului i-a făcut să piardă punctele din faţa propriilor suporteri

Elevii lui Dumitru Bolborea sunt convinşi că numai greşeala arbitrului i-a făcut să piardă punctele din faţa propriilor suporteri

   Liga2.RO

Dragoş Istrate a făcut praf meciul de la Chiajna!Concordia Chiajna – FC Botoşani. Un meci ce părea a fi un mizilic pentru galbeni-verzi, având în vedere rezultatele tot mai bune pe care Chiajna le bifa etapă de etapă. Aşa se anunţa şi disputa de astăzi de pe terenul “Concordia.

 Ilfovenii au ocupat un neaşteptat , dar meritoriu loc cinci, după ce au reuşit să rămână neînvinşi în duelurile cu granzii Ligii a II-a, până astăzi, când s-au “împiedicat de echipa de pe locul 10, FC Botoşani.
Forma bună în care se afla Chiajna nu a fost suficientă pentru a evita înfrângerea de astăzi. Arbitrul Dragoş Istrate şi-a făcut simţită  prezenţa pe teren destul de des pe tot parcursul confruntării, scorul final,1-2, fiind pus de oficialii gazdelor pe seama acestuia. 

Ilfovenii au reclamat anularea unui gol în minutul 11, după ce centralul a considerat că Ungureanu a trimis mingea în poartă din poziţie de ofsaid.
Partida a început într-un ritm alert, fazele au curs rapid de la o poartă la alta, duelul de la Chiajna  putând fi considerat iniţial unul destul de atractiv şi promiţător în spectaculozitate. Toate acestea până în minutul 33, când acelaşi Cristi Ungureanu a văzut cartonaşul roşu direct pentru un cot în figură aplicat unui adversar în săritură, de la aproximativ 25 de metri distanţă de poartă.

Rămaşi în inferioritate numerică, galben – verzii nu s-au baricadat în poartă şi au continuat să pună probleme defensivei botoşănene. În minutul 39, botoşănenii pornesc pe contraatac, iar Răzvan Tincu  deschide scorul, din faţa porţii, cu capul,  după o minge primită din corner. 

 După pauză, ambele echipe ies de la cabine hotărâte să nu păstreze acest scor, gazdele reuşind primele să modifice tabela de marcaj. Ciprian Iliescu primeşte o pasă perfectă de pe partea dreaptă de la Ciubotariu şi trimite puternic balonul în poartă, direct în vinclu, stabilind egalitatea scorului (min 52)

 Faze periculoase au fost la ambele porţi, jocul practicat de cele două grupări neoferind niciun moment de respiro pentru toţi cei prezenţi. Botoşănenii au pecetluit însă soarta partidei, în minutul 79 , când Caragea a înscris uşor din faţa lui Niţă, după ce acesta respinsese în faţă un corner executat de Vrabie.

 Elevii lui Dumitru Bolborea sunt convinşi că numai greşeala arbitrului i-a făcut să piardă punctele din faţa propriilor suporteri, întrerupând astfel o serie de cinci meciuri consecutive fără înfrângere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
61

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
26

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
55

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...