Elevii botoșăneni au vizitat stadionul Municipal și au dat nas în nas cu jucătorii de la FC Botoșani! FOTO

Elevii botoșăneni au vizitat stadionul Municipal și au dat nas în nas cu jucătorii de la FC Botoșani! FOTO
Sute de elevi botosaneni profita din plin de "Saptamana altfel" pentru diverse activitati si pentru a vizita diverse institutii si locuri. 

Incepand de luni elevii si profesorii botosaneni au putut face turul stadionului Municipal din Botosani, pentru a vedea cum pregatesc elevii lui Leo Grozavu meciurile de fotbal. Au vizitat cabina crainicului, tribuna VIP, sala de conferinta de presa, precum si vestiarele, multi dintre ei calcand pentru prima data pe un stadion de fotbal.

Conducerea clubului FC Botosani organizeaza turul stadionului din ora in ora, iar elevii care au fost pe stadion in jurul orei 13:00, au dat nas in nas cu fotbalistii. Acestia tocmai se intorceau de la antrenament si au fost opriti pentru a face fotografii. Cei mai asaltati jucatori au fost Micheal Ngadeu si Florin Plamada. 

"De mic vin pe stadion. Si cand era echipa in Liga a II-a veneam. Primul meci disputat pe nocturna a fost cu Dinamo Bucuresti si am invins cu scorul de 3-2. Stiu toti jucatorii. Nu vreau sa retrogradeze echipa. Sper ca baietii sa-si revina si sa castigam.", a precizat unul dintre elevii prezenti pe stadion.

La finalul turului, elevii au primit postere cu echipa FC Botosani.

































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
437

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
599

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
698

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...