El este francezul care vine în locul lui Edjouma la Botoșani! A jucat la Bordeaux și Ajaccio

El este francezul care vine în locul lui Edjouma la Botoșani! A jucat la Bordeaux și Ajaccio

Ultima dată a evoluat în Serie C din Italia, la Fermana, club cu care și-a reziliat contractul la sfârșitul lunii ianuarie.

Transferul lui Edjouma de la FC Botoșani la FCSB l-a lăsat descoperit în linia mediană pe antrenorul Marius Croitoru, care a declarat însă că a găsit deja un înlocuitor pentru mijlocașul francez.

Sport.ro a aflat că noul transfer al moldovenilor este Jeremy Corinus, mijlocaș defensiv francez în vârstă de 24 de ani care poate juca și pe postul de fundaș central.

El a evoluat până acum în diviziile inferioare franceze și italiene, la Bordeaux B, Amiens B, Gozzano, Ajaccio și Fermana. Cel mai înalt nivel la care a jucat Corinus este Ligue 2, la Ajaccio.

La sfârșitul lunii ianuarie, francezul și-a reziliat contractul cu Fermana, echipă din Serie C unde a bifat în acest sezon doar opt meciuri, dintre care patru ca titular.

Inițial, Corinus semnase cu gruparea italiană o înțelegere valabilă până în vara lui 2023.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
82

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
224

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
97

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...