Egalul care urca FC Botosani pe locul 4! 3.000 de suporteri minunati! FOTO
SPORT

FC Botoșani a remizat cu Dinamo, 0-0, și urca pe locul 4 in Liga 1. Ambele echipe puteau da lovitura pe final, dar Cobrea și Penedo au fost în zi mare. Tot intr-o zi mare au fost si cei 3.000 de fani botosaneni care au indurat frigul si ploaia.

Egalul care urca FC Botosani pe locul 4! 3.000 de suporteri minunati! FOTO

FC Botoșani a avut prima mare ocazie a partidei, Penedo respingând șutul bun al lui Laurențiu Buș din minutul 17.

Dinamo a contracarat abia în minutul 51, când centrarea înșelătoare a lui Filip a fost la un pas să-l păcălească pe Cobrea. Goalkeeper-ul botoșănenilor s-a repliat însă și a respins mingea în lateral.

În minutul 53, gazdele au rămas în 10, după ce fostul dinamovist Nicolae Mușat a avut o intrare extrem de dură asupra lui Hanca.

Cu om în plus, Dinamo s-a aruncat în atac pentru a forța victoria. Costache l-a servit excelent pe Nemec în minutul 59, dar slovacul a ratat inexplicabil din doar câțiva metri, potrivit gsp.ro.

În minutul 63, Nemec i-a întors serviciul lui Costache, însă tânărul dinamovist a fost blocat în ultimul moment de Burcă.

Dinamo a avut o ocazie uriașă în minutul 73. "Câinii" au plecat pe un contraatac periculos, Cobrea a respins în față șutul lui Rivaldinho, mingea a ajuns la Nemec, care a trimis însă mult peste dintr-o poziție favorabilă.

Trei minute mai târziu, egalitatea numerică a fost restabilită după ce Katsikas l-a faultat dur pe Kuku.

Cu 10 minute înainte de final, Dinamo a avut o nouă ocazie uriașă, Miron respingând miraculos șutul lui Rivaldinho la care Cobrea ar fi fost bătut.

În minutul 83, Laurențiu Buș a prins un șut bun, însă Penedo a fost din nou atent și a respins în lateral.

Cobrea i-a salvat pe botoșăneni în minutul 84, respingând în corner șutul lui Rivaldinho de la marginea careului.

FC Botoșani a urcat pe locul 4, cu 25 de puncte, în timp ce Dinamo e în continuare în afara play-off-ului. "Câinii" sunt pe șapte, cu 21 de puncte, la două lungimi de Viitorul, cu care are meci direct etapa viitoare.































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
97

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
31

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1264

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...