E război total între Becali și juristul de la Steaua. ”Are casă cu etaj la Botoșani, dar nu are scară pe dinăuntru!”

Juristul CSA Steaua este ferm convins că patronul FCSB-ului și fostul șef al LPF nu ar fi deloc străini de situația în care a ajuns, aceea de a se teme pentru propria viață.

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, se teme pentru viața lui, mai ales după ce, în cursul zilei de luni, a sesizat disparația prezoanelor de la mașină, chiar în timp ce se afla la volan. Oficialul CSA-ului susține că sunt persoane care-i doreasc răul, neuitând scandalul fără sfârșit în care se află cu Gigi Becali.

Florin Talpan este panicat după ce a fost atacat verbal de Gigi Becali și Dumitru Dragomir, în timp ce alte persoane ar fi început să-l amenințe cu moartea.

„Mă simt în pericol. Mi-au spart luneta, geamurile la mașină de nu știu câte ori. Nu se poate așa ceva. Eu nu mai folosesc mașina personală decât foarte rar din această cauză. Familia mea reacționează cu mare teamă și cu frică, nu este posibil să se întâmple lucrul acesta. Am ajuns în România să fim amenințați că ne facem treaba? Să ne fie frică să mergem pe stradă? Mă atacă domnul Dragomir, domnul Becali şi au început să mă ameninţe cu moartea fel de fel de persoane. Sunt urmărit şi m-au ameninţat cu moartea. Totul din cauza lui Gigi Becali şi a domnului Dragomir”, a spus Florin Talpan.

Gigi Becali nu a rămas dator și i-a oferit o replică pe măsură lui Florin Talpan, amuzându-se, totodată, copios pe seama spuselor juristului de la CSA Steaua.

„Să vă zic ceva, să râdeți. A fost cineva la casa lui din Botoșani. El are casă cu etaj, dar nu are scară, să urci la etaj pe dinăuntru. Are scară-scară, de lemn, pe afară, are gaură prin tavan. Acum trebuie să fac încă un proces, că am unu de executare pe 25.000, dar acum îmi mai trebuie un proces pentru ceilalți 5.000. Eu am un cont unde bag bani și plătesc numai de acolo. Și am băgat 100.000 și când să plătesc, mi-a zis banca faptul că mi-a blocat Talpan contul. Și eu zic ‘cum, domne, ca el are sa-mi dea 25.000’. Și cică nu, că eu am să-i dau 5.000. Râdem, dar omul ăsta nu are ce căuta în instituțiile statului, că ne batem joc de statul asta”, a spus Gigi Becali la România TV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...