E OFICIAL: FC Botoșani rămâne în Cupa României!

E OFICIAL: FC Botoșani rămâne în Cupa României!

În această după amiază, Comisia de Disciplină a FRF a judecat contestația făcută de CFR Cluj la finalul meciului de la Botoșani, din 16-imile Cupei României.

Comisia de Disciplină a FRF nu a dat dreptate clujenilor care au cerut să câștige meciul la „masa verde” dar în același timp a sancționat pe FC Botoșani.

Clubul FC Botoșani s-a ales numai cu o amendă în valoare de 6000 de euro. CFR Cluj poate face recurs dar șansele de câștig sunt foarte mici.

Luni este programată  tragerea la sorți a meciurilor optimile Cupei României, FC Botoșani urmând să facă parte din grupa A.

Chiar dacă inițial a fost speriat de gafa făcută de conducerea Botoșaniului, Valeriu Iftime a anunțat astăzi că echipa nu riscă mai mult de o amendă, după ce a avut doar cinci jucători formați la nivel național, în loc de 6.

Dacă după meci am admis public că am putea pierde la masa verde, totuși în această zi, acum când vorbesc cu tine am o altă stare. Avocatul m-a asigurat, după ce a analizat tot cazul, că cel mult noi vom risca doar o amendă. Acum, că ea este mare sau mică nu am de unde să știu. Nu are rost să mai ieșim în presă să arătăm cu degetul cine este vinovatul. Noi am câștigat pe teren și noi trebuie să mergem mai departe”, a spus Iftime, pentru ProSport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
1

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
36

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
215

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...