Durere fără margini în familia lui Ionuț, băiatul care a murit electrocutat în complexul sportiv. ”Mereu ne îmbrățișai, pentru ca erai un copil nevinovat!”

Băiatul în vârstă de 14 ani, din Botoșani, s-a electrocutat la un panou electric în timp ce se juca cu colegii săi de-a v-ați ascunselea.

Durere fără margini în familia lui Ionuț, băiatul care a murit electrocutat în complexul sportiv. ”Mereu ne îmbrățișai, pentru ca erai un copil nevinovat!”

Ionuț se afla la Complexul Sportiv Național de Canotaj din Orșova, acolo unde a murit, marți după-amiaza, electrocutat la un panou electric. Potrivit informațiilor furnizate imediat după tragedie, copiii se jucau de-a v-ati ascunselea. Ionuț se ascunsese în camera tehnică a unității, s-a urcat pe un panou electric, acolo unde a fost electrocutat.

Lacrimi și durere la Botoșani

Familia, prietenii, cunoscuții, cu toții au primit cu durere vestea morții lui Ionuț.

”Ai plecat prea devreme suflet nevinovat, Dumnezeu să te aibe în împărăția sa copil drag!”, a anunțat Georgiana C.

Imediat, zeci de mesaje de condoleanțe au început să apară.

”Să știi că te iubim mult și Dumnezeu are grijă de tine. Ești un băiat bun, ai fost și bun la suflet cu noi. Părinții tăi te iubesc mult, să știi!”, a scris Paula.

”Condoleanțe familiei îndoliate și greu încercate, putere de a trece peste această încercare neașteptată. Bunul Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească în pace!”, a transmis Dumitru.

”E prea grea pierderea ta, Ionuț, și e prea greu de spus în cuvinte o suferință atât de mare! Nici nu îndrăznesc să pun o postare cu tine..., pentru ca încă sunt în șoc. Mă gândesc la ceea ce e în inima nașilor mei care te-au iubit ca pe ochii lor din cap, sprijinul mamei tale, puterea și voința lor. Erai mereu cu zâmbetul pe buze și mereu ne îmbrățișai, pentru ca erai un copil nevinovat. Dumnezeu le va da putere familiei tale să accepte faptul că nu mai ești a lor, că le vei zâmbi din rai. Durerea nu va dispărea niciodată și lacrimile celor dragi tie! Dumnezeu să te ierte!”, scrie Tatiana.

A murit la clubul unde visa să devină un mare sportiv

Polițiștii din municipiul Orșova a fost sesizați cu privire la faptul că la complexul sportiv din municipiu o persoană s-a electrocutat. La fața locului s-au deplasat polițiștii orșoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor de 14 ani ani, în timp ce se juca împreună cu alți colegi din cadrul complexului, acesta s-ar fi ascuns în camera tehnică a unității, pe un panou electric, fiind găsit decedat.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Taxa pe lux” în România. ANAF anunță cum vor fi impozitate casele şi maşinile!

astăzi, 10:19
84

„Taxa pe lux” a intrat în vigoare şi casele/apartamentele mai scumpe de 500.000 de euro trebuie declarate la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) până la fina...

Doliu în sănătatea botoșăneană: „Colegii aveau cuvinte de laudă la adresa ei... și pacienții o apreciau, și aparținătorii”

astăzi, 09:50
870

Cristina-Iuliana Siminiceanu a activat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” în cadrul Centrului de Sănătate Mintală pe funcția de psiholog. A plecat l...

(P) 10 lecții memorabile despre bani pe care părinții ar trebui să le predea copiilor lor înainte de adolescență

astăzi, 09:40
50

Sunteți profesorul numărul unu al copilului dvs în ceea ce privește chestiunile legate de bani. În caz contrar, cineva va deturna această șansă și îi va înșela în...