Dinamo - FC Botoșani, în etapa etapa cu numărul 5 a SuperLigii

Dinamoviștii primesc în această seară vizita celor de FC Botoșani, în ultimul meci al etapei cu numărul 5 din Superligă.


Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo!

Dinamo şi FC Botoşani s-au mai întâlnit de 23 de ori în principala competiţie internă, de opt ori s-au impus bucureştenii, de 10 ori au câştigat cei de la FC Botoșani, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă confruntare din Superliga României a fost în data de 6 mai 2022, când botoșănenii au pierdut acasă cu scorul de 2-3.

Dinamo traversează o perioadă dificilă în acest început de campionat, reușind să acumuleze doar un punct în cele patru etape jucate.
De asemenea, în toate partidele în care au fost în postura de gazde nu au marcat niciun gol.

Sub îndrumarea lui Marius Croitoru, FC Botoșani a intrat în sezonul actual cu un debut nefericit, suferind o înfrângere în deplasare, scor 1-2, în fața echipei FC Voluntari. A urmat o serie de meciuri care au adus remize și înfrângeri. Primul joc pe teren propriu, confruntarea cu Petrolul Ploiești, s-a terminat cu scorul de 1-1, marcând astfel începutul unor rezultate neclare.

În continuare, în deplasare, botoșănenii au înregistrat o nouă remiză, 2-2 cu Rapid București.
Cu toate acestea, dificultățile s-au menținut, echipa a suferit o nouă înfrângere, de această dată cu scorul de 0-1 acasă, în confruntarea cu FC Universitatea Craiova.

În prezent, bucureștenii se află pe locul 16, ultima poziție din clasament, în timp ce FC Botoșani se situează pe 15, cu doar un punct în plus.
Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, nu concepe să piardă meciul de astăzi.

Cu privire la situația și evoluția echipei Dinamo în acest sezon, antrenorul alb-roşiilor a transmis o declarație care scoate în evidență abordarea sa:

Ne va aștepta un meci mai dificil decât pare la prima vedere, înâlnim o echipă cu jucători cu calitate, cu un antrenor care cunoaște bine mediul de acolo. Marius Croitoru a realizat lucruri foarte frumoase la Botoșani, acum încearcă să formeze o echipă competitivă, la fel ca noi. Nu îi e ușor, deși a adus mulți jucători noi, cu mare calitate.
Ne așteaptă un meci dificil pentru că și ei sunt în criză de puncte. De asemenea, eu simt că echipa mea e de la zi la zi mai bine, jucătorii care au venit au crescut foarte mult nivelul lotului, intensitatea în antrenamente, iar din acest punct de vedere suntem pe drumul cel bun
.”(sursa gsp.ro)

Pariază pe echipele tale preferate și ai șansa să câștigi premii impresionante! Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Dinamo - FC Botoșani, echipe probabile

DINAMO: 1. Golubovic - 98. C. Costin, 24. Giafer, 27. R. Grigore, 31. Amzăr - 8. Larrucea - 22. Bani, 10. Iglesias, 30. N. Roșu, 17. Politic - 7. Goncalo
REZERVE: 91. Dujmovic, 2. Moura, 4. Bena, 5. Ilic, 9. Țîră, 18. Borcea, 19. Abdallah, 28. Homawoo, 29. A. Irimia
ABSENȚI: Ghezali (accidentat), Lucas (în urmă cu pregătirea)
ANTRENOR: Ovidiu Burcă

FC BOTOȘANI: 68. Ducan - 19. Patache, 3. Mutombo, 32. Șeroni, 40. Pius - 24. Cioiu, 6. Dican, 8. Ed. Florescu - 93. Pinson, 10. M. Roman II, 23. Dragu
REZERVE: 82. Ureche, 11. Drole, 17. S. Camara, 26. Creț, 30. Țigănașu, 33. G. David, 45. Olinga, 80. Cărăușu, 99. Zabou
ABSENȚI: Mailat, Petro, Sadiku, Chică-Roșă (accidentați)
ANTRENOR: Marius Croitoru

Dinamo - FC Botoșani se va disputa astăzi, de la 20:30, stadionul Arcul de Triumf din București.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Poți comenta meciurile tale preferate alături de câteva sute de mii de jucători cu aceleași pasiuni ca și tine. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O artistă din Botoșani câștigă „Palma d’Oro” pentru arte vizuale în Italia! (Foto)

astăzi, 09:54

Camelia Pădureț, pictoriță originară din Botoșani, care trăiește și lucrează de mulți ani în Cefalù, Sicilia, a fost distinsă cu Premiul „Palma d’Oro” pentru...

Botoșani: Codul Galben de ploi, prelungit de meteorologi până marți dimineață!

astăzi, 09:36

Atenționarea este valabilă din această dimineață, de la ora 10:00, până mâine dimineață, la aceeași oră. Aceasta se va manifesta prin ploi însemnate cantitativ și inten...

Haos după Dinamo – Botoșani. Florescu, aproape de a fi lovit cu o sticlă în cap!

astăzi, 08:40

Toți jucătorii lui Dinamo s-au năpustit asupra „centralului” Sorin Vădana, iar cel mai vocal a fost Gnahore. Dinamoviștii au cerut două penalty-uri în prelungiri, la un contact...