Dinamo Bucuresti vine cu rezervele la Botosani!

Dinamo Bucuresti vine cu rezervele la Botosani!

   gsp.ro

"Cainii" şi-au asigurat locul 4 şi vor menaja majoritatea titularilor în ultima etapă, la Botoşani.

La începutul sezonului, lumea fotbalului era circumspectă în privinţa şanselor lui Dinamo de a atinge locul 4, obiectiv impus de conducere. În ciuda achiziţiilor slab cotate, "cîinii" şi-au asigurat prin victoria cu Săgeata, 4-1, participarea în Europa League.

Acest lucru i-a permis antrenorului principal Flavius Stoican să le dea voie mai multor titulari să plece mai repede în vacanţă. Cosmin Matei, Cristi Bălgrădean, Mansaly Boubacar, Elton şi Steven Thicot nu vor face deplasarea din ultima etapă la Botoşani.

Astfel, în primul "11" îşi vor aface apariţia tinerii care nu au prins multe minute în acest sezon. În poartă va intra Cătălin Samoilă, iar la mijloc şi atac Gelu Velici sau Darius Buia.

Stoican a vrut să îl menajeze şi pe Valentin Lazăr, dar acesta a refuzat, dorind să îşi păstreze forma bună: "Am vorbit cu Mister, a vrut să îmi dea şi mie vacanţă. L-am rugat frumos să mă ia şi pe mine la Botoşani, ce mai contează cîteva zile în plus sau în minus?! Nu ştiu dacă voi fi titular, dar deplasarea o fac sigur", a spus Lazăr pentru Gazetă.

Surse autorizate susţin că Stoican se gîndeşte deja la sezonul viitor, cînd va rămîne fără mai mulţi fundaşi. Astfel, tehnicianul "cîinilor" îi va titulariza miercuri după-amiază pe Adi Popa II şi Horia Crişan în centrul apărării.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
6

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
58

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
15

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...