Dică, certat pentru că a spus „pas” Botoșaniului: “Când ți-e foame, mănânci și castraveți murați”

Cel poreclit „Oracolul din Bălceşti” susţine că Dică merită să primească în continuare credit din partea patronilor din Superligă, iar experienţa acestuia de la FCU Craiova trebuie dată cât mai repede uitării.

Dică, certat pentru că a spus „pas” Botoșaniului: “Când ți-e foame, mănânci și castraveți murați”

 Nicolae Dică  Foto: playsport.ro

Cu un bilanţ de trei eşecuri şi două victorii, Dică a fost mazilit de familia Mititelu. Dumitru Dragomir contestă decizia luată de oficialii grupării din Oltenia şi subliniază că tehnicianul în vârstă de 43 de ani avea nevoie de cel puţin şase luni la dispoziţie pentru a-şi imprima stilul de joc.

”Dică este un antrenor foarte bun, dar nu știe să își aleagă echipele. El crede că dacă se duce undeva, unde este un rahat, vrea să facă bici. Nu poate, că tot în rahat se întoarce. Este și un băiat bun. Eu dacă aș fi patron, l-aș lua și l-aș sprijini”, a declarat Dragomir, la Fanatik.

În urma aventurii de scurtă durată de la FCU Craiova, Dică a fost dorit de Valeriu Iftime, la FC Botoşani. Fostul atacant a refuzat propunerea şi e încă liber de contract.

„Corleone” îl dă contraexemplu pe Marius Şumudică. Chiar dacă s-a înţeles, într-o primă fază, cu familia Mititelu, iar sosirea sa la Craiova părea să fie doar o chestiune de ore, „Şumi” s-a retras în ultima clipă.

Motivul: oltenii nu au dorit să stipuleze în contract o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro. Dragomir laudă modul în care îşi negociază contractele Şumudică şi apreciază la acesta faptul că nu face deloc concesii din punct de vedere financiar.

”Când ți-e foame, mănânci și castraveți murați fără pâine. Dacă nu ți-e foame, cum e Șumudică, faci valuri și îți păstrezi demnitatea. Altfel, îți mănâncă alții demnitatea. Pe Dică l-au distrus, el fiind nevinovat. Lasă-l să vezi ce poate, lasă-l un an sau măcar șase luni”, a adăugat Dragomir, potrivit sursei citate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...