DEZASTRU! FC Botosani invinsa de Craiova, dupa ce a condus cu 1-0 si a avut un om in plus mai bine de o repriza!
SPORT

DEZASTRU! FC Botosani invinsa de Craiova, dupa ce a condus cu 1-0 si a avut un om in plus mai bine de o repriza!
FC Botosani pare sa fi intrat intr-o noua pasa proasta si ramane pe locul care duce la barajul pentru mentinerea in Liga 1 si se afla la doua puncte de retrogradarea in liga secunda.

Botosaniul a inceput bine meciul si a deschis scorul in minutul 31 prin Michael Ngadeu, care a marcat cu capul, dupa o lovitura libera executata de Fulop. In minutul 37 totul parea sa fie de partea botosanenilor, dupa ce Izvoranu a vazut doua cartonase galbene si a fost eliminat, insa se pare ca acesta a fost momentul dezastrului.

FC Botosani s-a retras, iar Craiova a reusit sa egaleze imediat dupa pauza prin Acka. In acel moment, Cristi Pustai a reactionat si l-a scos de pe teren pe Carralero, care a facut un joc bun pana atunci si l-a introdus pe fundasul stanga, Sergiu Popovici, cel care a facut un meci foarte slab.

Hadnagy a ramas pe banca de rezerva, iar Pustai face o noua schimbare de neinteles: l-a scos pe Matulevicius si l-a introdus pe Bordeianu.

In final, in minutul 90, Herghelegiu a punctat pentru 2-1 si FC Botosani se apropie de liga secunda.

CS U Craiova: Straton - Dumitraș, Popov, Acka, Izvoranu - Zlatinski, Madson, Bancu - Ivan, Mazarache, Nuno Rocha

Botoșani: Iliev - Tomozei, Ngadeu, Miron, Mușat - Cucu, Casado - Carralero, Cabrera, Fulop - Matulevicius



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
311

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
449

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
578

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...