Decat codas in Germania, mai bine fruntas la Botosani

Decat codas in Germania, mai bine fruntas la Botosani

 Decat codas in Germania, mai bine fruntas la Botosani  SportBT

Kone a picat testul de germana. Desi actionariatul de la club isi doreste de mai mult timp un eventual transfer al atacantului, acesta nu s-a mai concretizat. Chiar si in aceasta perioada, el a dat doua probe in Germania, fara succes. Acum, prin intermediul unui impresar, urmeaza sa isi incerce norocul in Bulgaria.

 

Un eventual transfer a lui Kone ar mai rezolva din problemele financiare cu care se confrunta clubul in prezent. Daca nu a avut sorti de izbanda in Germania, Seydou Kone se pregateste fizic si sufleteste pentru a da probe in Bulgaria. Echipa pentru care a optat Kone, Slavia Sofia din prima liga este pe locul 8 in clasament.

Valeriu Iftime, presedinte CA FC Botosani: "S-ar putea sa mearga nu garantez pentru ca si la bulgari e cam ca la noi, toti au bani pina la monetul in care trebuie sa plateasca, deci deocamdata nu pot sa zic sigur ca Kone va pleca de la noi, Kone s-ar putea sa dea niste probe in Bulgaria la Slavia Sofia, pentru ca intre timp a mai dat de doua ori probe si in Germania verbal cu acelasi impresar."

Desi se chinuie de mai mult timp sa il transfere pe atacantul din Burkina Faso, conducerea clubului spera ca, macar in aceasta pauza competitionala sa ii gaseasca acestuia o echipa la care sa evolueze din retur.

Valeriu Iftime, presedinte CA FC Botosani: "Deci sa dea Dumnezeu sa se poata pentru ca eu vreau cu tot dinadinsul ca el sa joace la alta echipa pentru ca asta vrea el in primul rand."

In cazul in care nu se va putea obtine un contract cu o echipa pentru transfer, e prea putin probabil ca acesta sa joace pentru FC Botosani pe toata perioada returului din cauza cartii de munca care expira in aprilie.

Sursa: Tele`M Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
9

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
27

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
122

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...