De ce pleaca Marius Croitoru? Trei motive care l-au deranjat pe Leo Grozavu!

De ce pleaca Marius Croitoru? Trei motive care l-au deranjat pe Leo Grozavu!
Situatia tensionata dintre antrenorul FC Botosani, Leo Grozavu, si capitanul Marius Croitoru a fost facuta pentru prima data publica la meciul cu ACS Poli Timisoara.

Atunci, antrenorul anunta ca Marius Croitoru este accidentat si a fost lasat acasa. De partea cealalta, fotbalistul de 35 de ani spunea ca este apt de joc si nu intelege de ce nu a fost luat la Timisoara.

Ieri dupa-amiaza, la conferinta de presa inaintea meciului cu CSMS Iasi, Leo Grozavu a anuntat ca Marius Croitoru si-a exprimat dorinta de a pleca de la echipa, lucru confirmat de presedintele Cornel Sfaiter, dar si de jucator.

Cotidianul sportiv Gazeta Sporturilor a publicat in editia tiparita de astazi 3 motive ce l-au determinat pe Leo Grozavu sa renunte la Marius Croitoru:

1.Ar fi comentat deciziile antrenorului! Capitanul botosanenilor si-ar fi exprimat in vestiar parerile legat de deciziile antrenorului, considerandu-se indreptatit sa o faca, avand in vedere experienta sa.

2.Ar fi criticat achizitiile! Croitoru si-ar fi exprimat in mai multe randuri nemultumirea legata de jucatorii care au fost adusi in aceasta vara la FC Botosani, criticandu-le evolutiile. Lui Grozavu nu i-ar fi picat bine, pentru ca au fost adusi la dorinta lui.

3.Ar fi "sifon"! Poate cel mai deranjant lucru pentru antrenor a fost relatia foarte buna cu cei doi finantatori, Valeriu Iftime si Cornel Sfaiter. Grozavu ar fi considerat ca jucatorul "da raportul" despre tot ce se intampla la echipa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
443

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
147

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
417

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...