Dan Petrescu, mesaj către conducere: “Dacă ei s-au sucit după o lună...”. CFR va juca cu rezervele în Cupa României
SPORT

Ultimele rezultate ale CFR-ului au mai stricat din liniştea liderului şi a lui Dan Petrescu. Au apărut inclusiv speculaţii despre posibila plecare a tehnicianului.

Dan Petrescu, mesaj către conducere: “Dacă ei s-au sucit după o lună...”. CFR va juca cu rezervele în Cupa României

Antrenorul spune că n-a vorbit despre asta cu conducerea, dar se aşteaptă să aibă susţinere, aşa cum i s-a promis atunci când a fost sfătuit să refuze oferta de la echipa naţională.

“Dan Petrescu vrea să rămână la CFR. Dacă clubul nu vrea, şi dacă e adevărat, deşi eu nu cred că e adevărat, nicio problemă. Eu am contract doi ani, iar acum o lună am avut o ofertă de la echipa naţională, iar cei de aici au zis că trebuie să rămân doi ani la club. Dacă ei s-au sucit după o lună, întrebaţi-i pe ei. Nu mi s-a transmis nimic din partea conducerii, altfel vă spuneam”, a declarat Dan Petrescu.

Clujenii vor aborda întâlnirea din Cupa României, de la Botoşani, cu multe rezerve, Petrescu decizând să-şi menajeze titularii obişnuiţi. “Este clar că vor fi mulţi jucători odihniţi, dar am încredere în cei care vor juca şi trebuie să arate că merită să fie la CFR”, a spus tehnicianul.

 

Spune-ne opinia ta