Dan Alexa și-a dat demisia de la FC Botoșani! Eșec cu Sepsi OSK

Antrenorul și-a anunțat demisia de pe banca echipei, la finalul meciului. 

Sepsi OSK și-a încheiat seria proastă de rezultate chiar în duelul cu FC Botoșani. Fostul nostru antrenor, Liviu Ciobotariu, ne-a învins cu 5-2. După acest meci, Dan Alexa și-a dat demisia.

FC Botoșani a început prost meciul, iar Romario Benzar a înscris în propria poartă în minutul 15. El a făcut de toate în acest meci. Câteva minute mai târziu, a pasat decisiv pentru David, care a egalat.

Sepsi a revenit în avantaj după un penalty transformat de Alimi în minutul 38. Câteva minute mai târziu, Benzar obținea un penalty, iar Florescu a transformat.

Repriza a doua a fost un dezastru. Aganovici, Alimi și Gheorghe au marcat în poarta noastră și au stabilit scorul final.

La finalul meciului, Dan Alexa și-a anunțat demisia de pe banca echipei.

Vorbind strict de joc, cred că două reprize diferite. O primă repriză bună, dar am luat gol foarte ușor. Până acum le-am luat pe toate, dar nu dădusem un autogol. Îmi asum tot, sunt principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat astăzi. Eșecul ăsta este al meu și nu mai este altceva de spus. 

Mă gândesc să nu mai continui și parcă dau așa în gol. Am o relație bună cu domnul Iftime, dar sunt niște lucruri care nu-mi plac. O să am o discuție cu dânsul și doar mă știți că nu îmi place să țin de scaun.

O să am o discuție cu domnul Iftime pentru că îl apreciez foarte mult. Nu se mai poate continua așa. Pe noi pe antrenori ne țin rezultatele, în rest e vrăjeală”, a declarat Dan Alexa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...