Dacă nu va fi împrumutat, Florin Andone ar putea juca din nou în Premier League. Brighton a rămas în prima ligă engleză

Internaţionalul român de la Botoșani, Florin Andone, 27 de ani, ar putea juca din nou Premier League, dacă clubul nu va decide să-l împrumute din nou.

Echipa atacantului, Brighton, şi-a asigurat menţinerea în prima ligă engleză de fotbal după rezultatele înregistrate luni, în penultima etapă a sezonului (a 37-a).

Brighton s-a salvat de la retrogradare cu două etape înainte de final. Brighton, club cu care se află sub contract românii Florin Andone și Tudor Băluţă, a obţinut un punct, 0-0, cu Newcastle United, în deplasare, suficient pentru a fi sigur că va juca şi în ediţia viitoare de Premier League.

Florin Andone s-a transferat la Brighton în mai 2018, pentru șase milioane de euro. Fotbalistul de la Botoșani care a crescut în Spania nu a reușit să se impună în Anglia, unde a jucat doar în 30 de partide și a reușit să înscrie de șase ori.

Împrumutat de Brighton la Galatasaray, Florin Andone nu s-a adaptat la Istanbul, așa că Galatasaray îl va ceda grupării engleze și ar putea juca din nou în Premier League.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...