CUPA ROMANIEI: FC Botosani merge la Afumati, iar Steaua joaca la Suceava in 16-imile de finala!
SPORT

CUPA ROMANIEI: FC Botosani merge la Afumati, iar Steaua joaca la Suceava in 16-imile de finala!
Astăzi s-au tras la sorți șaisprezecimile de finală ale Cupei României, iar două dintre cele mai interesante meciuri sunt Dinamo 2 - Dinamo și Foresta Suceava - Steaua.

FC Botosani va juca in deplasare cu echipa de liga secunda CS Afumati.


Formația din Ștefan cel Mare va da peste propriul satelit antrenat de stelistul Laurențiu Diniță. Ioan Andone tocmai l-a readus pe Gnohere la prima echipă după ce a fost retrogradat la formația secundă în urma scandalului neprelungirii contractului. 

Oficialii dinamoviști s-au amuzat de situația faptului că vor întâlni în șaisprezecimi echipa secundă: "Sigur au făcut așa tragerea pentru a nu ajunge cu ambele echipe în optimi".

De partea cealaltă, Steaua va merge în Moldova unde va da peste Foresta Suceava, o echipă unde președinte e fostul stelist Dorin Goian, iar antrenor Cristian Popovici. Echipa lui Attila Hadnagy, Sepsi Sfantu Gheorghe, va juca pe teren propriu cu CSU Craiova.

Formatia care a eliminat-o pe Transdor Tudora (LIGA 4) din Cupa Romaniei va juca impotriva celor de la CS Luceafarul Oradea.

Meciurile din șaisprezecimi se vor juca într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab clasate în campionatul precedent într-una din zilele de 26 sau 27 octombrie. Optimile de finală vor avea loc pe 14 decembrie.

Unirea Tărlungeni - ASA Târgu Mureș
CS Afumați - FC Botoșani 
Dinamo 2 - Dinamo București
Foresta Suceava - Steaua București
CS Balotești - Viitorul
ASU Politehnica Timișoara - Pandurii Târgu Jiu
Metalurgistul Cugir - CSM Poli Iași
CSM Râmnicu Vâlcea - CFR Cluj
Chindia Târgoviște - ACS Poli Timișoara
Dacia Unirea Brăilă - Concordia Chiajna
Becicherecu Mic - Astra
Sepsi - CSU Craiova
Academica Clinceni - FC Voluntari
Cetate Deva - Gaz Metan Mediaș
Luceafărul Oradea - Metalosport Galați
CS Mioveni - Olimpia Satu Mare

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
17

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
63

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
87

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...