Cupa Africii castigata dupa 35 de ani! Michael Ngadeu a ridicat TROFEUL deasupra capului, dupa victoria in fata Egiptului! FOTO, VIDEO
SPORT

Nationala Camerunului a cucerit marele trofeul de pe continentul african, trofeu la care a contribuit din plin si Michael Ngadeu, fostul capitan al echipei FC Botosani. Nationala lui "Misu" a invins in finala Egiptul, scor 2-1, dupa ce a fost condusa la pauza.

Cupa Africii castigata dupa 35 de ani! Michael Ngadeu a ridicat TROFEUL deasupra capului, dupa victoria in fata Egiptului! FOTO, VIDEO

Jucatorul celor de la Arsenal, Elneny, a reusit sa deschida scorul din pasa lui Salah, insa Camerun a intors rezultatul. Mai intai prin N'Koulou, in minutul 59, apoi prin Aboubakar in minutul 88. Selectionerul Hugo Broos este marele erou dupa ce a avut inspiratie la schimbari, ambii marcatori fiind introdusi pe parcursul meciului.

Michael Ngadeu a fost din nou integralist, la fel ca in toate partidele de la aceasta cupa, si evoluati sa a fost una excelenta. Sigur pe el in defensiva, fundasul central a iesit de multe ori cu mingea la picior pana in jumatatea adversarilor, aratand ca stie sa controleze mingea foarte bine.




 


Camerun a castigat pentru a 5-a oara trofeul, dupa victoriile din 1963, 1965, 1978 si 1982. Camerun va reprezenta anul acest Africa la Cupa Confederatiilor ce va avea loc in Rusia.

Inainte de finala dintre Egipt si Camerun, jucatorii Slaviei Praga i-au transmis un mesaj de incurajare lui Ngadeu:


VEZI MAI JOS REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI EGIPT - CAMERUN 1-2:




 

 

Spune-ne opinia ta